Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalování nového hardwaru

Od: hlapi® odpovědí: 4 změna:

Na notebooku jsem si nainstaloval externí GPS anténu pro navigaci do jednoho USB portu.Dochází však ke ztrátě signálu vlivem otřesů v autě(kamión) se USB asi "vykvedlal".Jenže když tuto anténu dám do jiného USB v notebooku, tak mi to nefunguje. Jak mám nainstalovat tuto anténu na druhou přípojku USB v notebooku.

Jsem velký laik, proto bych prosil o návod "pro blbce".

Móc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

A při prvním zapojení se ovladač nainstaloval sám?Nemáte instalační CD?W7 by ho uměly najít samy ale na jiném OS by to asi chtělo najít stránky výrobce...

doplněno 18.12.11 09:47:

Jaká je to anténa?Typ,značka...

hodnocení

Už to mám dlouho, takže nevím jak to bylo při první instalaci.A instalační CD nemám.OS mám W7 64bit

hodnocení

Navilock NL-302U

ahasver4*

Tady by měly být ovladače.Stáhněte si ty na W7.. navilock.de/... show=datafile& type=3

doplněno 18.12.11 10:11:

Podívejte se na tyhle stránky,tam najdete přesně ten odkaz a postup... mironet.cz/...

doplněno 18.12.11 10:12:

Dole v diskuzi...:)

doplněno 18.12.11 10:16:

Ta stránka bude vypadat takhle..

Nainstalování nového hardwaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]