Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí disk se seká

Od: ahasver4* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Tohle snad ani není prosba o radu ale spíše o potvrzení,že mám zaplakat a smířit se ze státou disku.:)Mám půl roku starý externí disk.Po zapojení ho PC pozná.Zkoušeno i na jiných mašinách.Ukáže se mi,ve Vlastnostech je co tam má být,jak je formátován i volné místo.Ale...Po zahájení přenosu dat se po pár vteřinách sekne a dokonce ho PC přestane vidět.Musím ho odpojitKdyž ho znovu zapojím,tak na mě vyskočí připojená tabulka a že se disk musí naformátovat.Formát proběhne v pořádku,jenže při zapisování se vše znovu opakuje.Zadal jsem i opravu s vyhledáním špatných sektorů.Zase po chvíli seknutí a PC opět disk nepozná...Reklamace je v háji,dostal jsem ho jako dárek ze zahraničí.Už jsem vyzkoušel vše co šlo...Tak co,myslíte někdo,že se s tím dá něco dělat,nebo mám z popelnice udělat pětisetgigový kontejner?:)Díky za odpovědi.

Externí disk se seká

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Něco podobného jsem řešil, vyndal jsem jej z boxu a napojil na USB adaptér, tam se začal chovat poněkud jinak - ne jenom, že jsem zachráníl všechna data, ale po naformátování běhá bez problémů už více než rok *palec*

alza.cz/...

ahasver4*
hodnocení

No,to by mohla být cesta...Nějakým zásahem vyšší moci jsem těsně před tím data přesunul,takže je prázdný..:)Ale přeci jen,při dnešních cenách disků bych ho rád zachránil.Určitě to vyzkouším.Díky.

doplněno 18.12.11 10:41:

Jasan,to je samozřejmost...*jasne*

Hlavně nepoužívat rychlý formát, ten je k ničemu a v takovýchto případech obzvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]