Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřehrává DVD - potíže s grafickou kartou

Od: ram® odpovědí: 6 změna:
pěkný den, potřebovala bych poradit,při vložení dvd do počítače nejde toto přehrát, a objevuje se hlášení , že je problém s grafickou kartou, ale dříve to šlo, nevím jestli jsem něco zase omylem nezmáčkla, děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Aha, tak začneme od začátku- pochybuji že to hlásí tohle, opiš přesně co to napíše, případně vyfoť obrazovku a dej to sem
ram®
hodnocení

Tak přesně je to takhle: Program Windows Media Player nemůže přehrát video, protože došlo k potížím s grafickou kartou.

Čekal jsem že napodruhé bude víc info *nevi*
Třeba system předpokládám xpčka, media player 11, jiný přehrávač netušim zda byl, grafika netušim zda dělá nějaký problém, jaká vůbec je taky nevim. Co jsem koukal tak měl někdo stejný problém s intel integrovanou grafikou a začalo to běhat po upgradu ovladačů na grafiku.
Jinak na dvd bych doporučil spíše KMplayer
ram®
hodnocení

problém je v tom, že počítač mám krátce a moc se v tom nevyznám, takže skoro nevím co je co,přehrávač mám media player, system xpčka nevím co to je a taky nevím co je to ten "upgrad ovladačů na grafiku", a jak ho naštelovat, budu nejspíš muset si někoho k tomu zavolat, jinak moc díky
Bude to nejlepší páč si jinak můžeš zmrvit jiné věci.
Bohužel, akorát můžeš dotyčnému říct o těch ovladačích...
ram®
hodnocení

taky si to myslím , ale jinak díkas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]