Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna hesla na FC

Od: jg® odpovědí: 12 změna:

Nemohu změnit heslo FC. Po vyplnění rámečků (do 1. nevím co napsat, tak tam napíšu mail. adresu nebo nic, 2. je stáv. heslo, 3. nové heslo, 4. opak. nové heslo) se mně neprosvítí tlačítko "uložit změny" a změnu tak nemohu provést.

doplněno 10.11.12 20:11:

Omlouvám se, jedná se o facebook.

výtka
Upozornění od sys strejc 10. 11. 2012 20:07:30
Zvyšte svoji pozornost nebo nepoužívejte zkratek! Dočkáte se kloudnějších odpovědí. ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x

takto vypada www bez css stylu... a casto to delal pomaly net, vubec nemusi mit stary browser... kdo byl u zrodu netu tak si pamatuje, ze takle napr. na seznamu, altaviste atd casto vypadaval design a muselo se stranku parkrat obnovit

jg®
hodnocení

Jak obnovit?

praivo*
hodnocení

0x

Co je FC?

doplněno 10.11.12 20:24:

Když už, tak má ksichtoknížka zkratku FB. Bohužel s tím ti neporadím, účet tam nemám.

jg®
10.11.12 20:12
hodnocení

facebook

hodnocení

0x

Kterému fotbalovému klubu chcete měnit heslo?

jg®
hodnocení

omlouvám se, jedná se o facebook

hodnocení

0x

Váš popis mi nějak nesedí podle toho co vidím na svém účtu... mám tu jen tři rámečky a co se kam píše je docela jasné

Změna hesla na FC
jg®
hodnocení

já tam mám 4 rámečky

Změna hesla na FC #2

Co je tohle za formátování stránky? *sok* nepoužíváte ještě Internet Explorer 6 nebo starší? To se nedívím, že Vám tam nic nefunguje...

Stáhněte si aspoň osmičku microsoft.com/...

Nebo nějaký použitelnější prohlížeč, jako třeba Chrome, Firefox nebo Operu.

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

doplněno 10.11.12 21:32:

Tak jsem schválně zkusil i ten Internet Explorer 6, a ani ten to tahkle hrozně nezobrazuje... máte nějaký podivně nastavený internetový prohlížeč. Co používáte?

praivo*

Takhle občas blbne linuxová Opera.

doplněno 10.11.12 22:06:

Tou to určitě nebude. Máš nejnovější verzi FF (17 beta 5)?

jg®
hodnocení

Mám Mozillu Firefox, nemůže to být třeba i baterií v počítači. Je již vybitá a nemám ji ještě vyměněnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]