Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmatek na Youtube

Od: cake odpovědí: 6 změna:

Dobrý, větrný a děštivý den. :( Mám zařízený účet na Youtube.com (odkaz tu nedávám, protože si myslím, že většina ví, o co jde). Vše bylo až do dneška normální, písně/melodie jsem shlédla, a po jejich zlíbení jsem je přidávala do onoho účtu. Pak jsem však zahlédla na boku nějaký odkaz, nebo co. Hloupě a především naivně jsem to zmáčkla a v té chvíli se mi můj oblíbený a přehledný účet změnil. Teď jsou tam jen nějaké aktivity, přehled, co jste zrovna na youtube dělali nebo shlédli. Oplakávám to, protože jsem měla na původním účtu přes tři stovky písniček, které jsem milovala, a u kterých jsem se třeba se vzpomínkami vracela. Nemůžu je nalézt, protože ani nevím, jak se jmenovaly. O tom to však je. Nejlepší je zapomenout a přenest se za ty chvíle zpět, pak to znovu pustit a přemýšlet. Tedy, nevíte, jak se zpět dostanu do toho mě známého menu? A jak by jsem se zbavila tohoto nového přehledného dizainu? Nebo to tam někde je? Jsem příliš nešikovná, abych se v tom vyznala?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Ha. No, je to trochu jiné, ale dá se tam dostat vpravo nahoře rozkliknutím svého účtu, Video Manager, ve sloupečku nalevo pak budou buď v Liked (kde jste klikla palec nahoru) nebo Favourites (přímo přidané do oblíbených). Případně v History je seznam komplet všeho.

cake
hodnocení

Děkuju vám moc! Jde to, navíc to ode mě dostalo pomyslné body a začínám se zabydlovat. *slunce* Ještě jednou díky!

olaf71*
hodnocení

0x

tradiční změna, která vede k horšímu. pro mne je teď nepřehledný

cake
hodnocení

Nejde mi teď o tu nepřednutelnost, kousla bych se do ramene, přežila bych to, spíše lituji těch písní. Opravdu je to pro mě ztráta, ačkoliv by to někomu připadalo směšné.

cake
hodnocení

Omlouvám se, nepřehlednutelnost*.*hi*

bushman
hodnocení

0x

Já si nový design naopak velice chválím. I nově spuštěný Timeline na FB je super ;)

Život je změna. Zvyknete si.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]