Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cod 8 ,graficky hnus ci nejaka chyba?

Od: skull odpovědí: 3 změna:

Dobry den,je to asi hloupa otazka ale neda mi to se zeptat.Koupil jsem si bohuzel cod MW 3 a po spusteni div jsem nehodil savli.Mam vse na nejlepsi grafiku ale presto hra vypada hur nez COD 4! Mam rozliseni 1650x1000neco...ale presto to vypada jako na 800x640 a vse je takove kostickovane.Prosim vas lidi to je to opravdu takovej hnus nebo je to jen naka chyba? patch ci neco? Protoze vyhodit penize za takovou hru je ponekud skoda.V roce 2011 jsem cekal lepsi grafiku.Toto bych pochvalil v roce 2006 a ne dnes! Jak to muze byt nejprodavanejsi hra kdyz vypada jako ze zadku vytazena.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Je to v nativním rozlišení lcd?

edems23
hodnocení

0x

Řekl bych že chyba bude u tebe v nastavení.. Koukni se na recenze třeba z levelu : Hra nevypadá vůbec špatně... Zkus si zkontrolovat jestli když nastavuješ grafiku tak tam más close a apply :D Nevím proč ale u cod 4 jsem si to vždycky pletl tak že close- Nastavit :D . A jinak fakt nevím :D

skull
hodnocení

S pocitacem delam uz 12 let od 8 let a nastavit grafiku opravdu umim :D Uz jsem to vyresil,musel jsem otevrit slosku player2-config a tam vyhledat r_imageQuality za tim bylo cislo 1 a ja to musel prepsat na 4.Grafika je uz v poradku,nvm cim to je ale je to tak...to ale nemeni to muj nazor na hru a opravdu me sklamala,zabavne to je ale za 4 roky se vubec nikam neposunuli,porad je to stejne jako kazdy dil.Kde jsou ty casy kdy jsem hraval fallouta 2, dungeon keeper ci duken nuken :) chyby mi stary hry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]