Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit Outlook express

Od: ram® odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, prosím poraďte jak zrušit funkci qutlook, děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemáte spíš na mysli program Outlook, případně Outlook Express?

qwertz*
hodnocení

0x
Myslíte Outlook? A Máte na mysli Outlook, který je součástí MS Office nebo Outlook Expess? No, jeden ze způsobů jak ji zrušit, je odisntalovat. Rád Vám poradm jak, jenom potřebuji upřesnění...
ram®
hodnocení

Jedná se o součást systému windous - qutlook express, prosím tedy o radu, jak ho odinstalovat, sama jsem na to nepřišla
Není to qutlook express ale Outlook Express a běžným způsobem se odinstalovat nedá. Proč se ho vlastně chcete zbavit?
ram®
hodnocení

Protože jsem ho špatně nastavila, zprávy mi z něho nejdou odesílat a předtím jsem zprávy ze stránek posílala normálně ze svého emailu,který mi naskočil a nyní mi naskakuje Outlook Express, který nechci, děkuji za odpověď

ja jsem si ho u sebe natvrdo smazal a nainstaloval jiny program, ale jeho mazani Vam neporucuji pokud ho nechcete nahradit jinym.

Mozna by Vas problem vyresilo pouhe nastaveni prohlizece (IE): Nastroje/nastaveni internetu/programy/
a tam si zmente e-mailove klienta ;)

ram®
hodnocení

kdybyste mi ještě poradil co konkrétně tám mám nastavit, tam je více možností , děkuji
ram®
hodnocení

jejda moc děkuju, už semi to podařilo, pěkný den*ua*
Ohledně toho odebrání- nejse si sice 100% jistej xpčkama ale jít by to mělo: start/nastaveni/ovladaci panely/pridat nebo odebrat programy/ pridat nebo odebrat soucasti windows, tak staci najit outlook express a odškrtnout, pak další a ono se to odebere
Neodstraní se, pouze se skryje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]