Nejste přihlášen/a.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
qwertz*
0x
Myslíte Outlook? A Máte na mysli Outlook, který je součástí MS Office nebo Outlook Expess? No, jeden ze způsobů jak ji zrušit, je odisntalovat. Rád Vám poradm jak, jenom potřebuji upřesnění...
ram®
Jedná se o součást systému windous - qutlook express, prosím tedy o radu, jak ho odinstalovat, sama jsem na to nepřišla
Není to qutlook express ale Outlook Express a běžným způsobem se odinstalovat nedá. Proč se ho vlastně chcete zbavit?
ram®
Protože jsem ho špatně nastavila, zprávy mi z něho nejdou odesílat a předtím jsem zprávy ze stránek posílala normálně ze svého emailu,který mi naskočil a nyní mi naskakuje Outlook Express, který nechci, děkuji za odpověď
ja jsem si ho u sebe natvrdo smazal a nainstaloval jiny program, ale jeho mazani Vam neporucuji pokud ho nechcete nahradit jinym.
Mozna by Vas problem vyresilo pouhe nastaveni prohlizece (IE): Nastroje/nastaveni internetu/programy/
a tam si zmente e-mailove klienta ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]