Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače k základní desce

Od: lukeloo odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

mám problém přeinstaloval jsem si Win visty a když najedu do správy pc tak je otazník u základní desky píše že je neznámá.

a rovněž mi nefunguje zvuk asi to bude mít spojitost protože zvukovou kartu žádnou v slotu strčenou nemám používám pouze výstupi ze základní desky prosím jedná se o tuto desku INtel Core 2 Duo 3 GHZ ark.intel.com/...) prosíím o pomoc odkaz kde stáhnu ovladače mám 64bit win vista. MNOHOKRÁT DĚKUJI

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruk600*
hodnocení

1x

Na stránkách výrobce," INtel Core 2 Duo 3 GHZ" není typ desky a váš odkaz je procesor, ten ovladač nepotřebuje.

lukeloo
hodnocení

Děkuji za odpověď a jak bych mohl zjistit typ desky aniž bych rozdělal pc? v everestu píše neznámý?

tak tak, není co dodat. Snad jen, že pokud nevíte výrobce své desky, tak si můžete stáhnout program Everest ( např stahuj.centrum.cz/... ) který vám vypíše potřebné informace. Poté stačí najet na stránky výrobce ( vyhledat pomocí vyhledávače např. google) a tam hledat sekci "drivers&download"nebo "support"... a tam si stáhnout potřebné ovladače.

pokud to hlásí neznámou desku a nejde ani zvuk, hledejte ovladač pro chipset. Nebo sem raději napište to, co Vám nahlásí program a zde Vám poradí, co stáhnout.

doplněno 15.12.11 13:17:

ááha :) tak everest nic. Tak potom zkusit Driver Genius ... ve free verzi Vám neumožní ovladače stáhnout, ale pro zjištění názvu to stačí.

PS: pokud je to nová sestava např. DELL, HP, ACER ... tak můžete rovnou hledat rovnou podle typu modelu na strákách výrobce.

lukeloo

Tak jsem si nainstaloval i ten Drive Genius a výsledek bohužel asi nulový :( viz foto

Ovladače k základní desce
ahasver4*

Čemu říkáte nulový výsledek?Je tam vše co Vám chybí.Teď se jen podle toho diostat na stránky výrobce těch komponent a stáhnout.Pojede to jako po másle...:)

lukeloo

a v tom je ten problém nevím jak na to potřeboval bych nějakou dobrou vílu která by mi sem hoila všechny odkazy na stáhnutí hlavně na tu zakladní desku;)

ahasver4*

Nešlo by to odkrýt kryt a podívat se na tu desku?Snad tam na ní bude typové označení.Zas tak složité to není a uvidíte jestli není čas na ,,vnitřní,,ůdržbu...:)

lukeloo

ještě pro jistotu i everest vůbec se v tom neorientuju :(

Ovladače k základní desce #2
sinner

schvalně co vám ukaže tento hwinfo.com/...

ahasver4*
hodnocení

0x

Když sem vložíte značku PC,tak se pokusíme je najít.Super ovladač udělá tu samou službu jako Genius.

doplněno 15.12.11 14:05:

A ještě se zeptám,ten reinstal byl na čistou instalaci?

doplněno 15.12.11 14:09:

A jestli se to podaří rozchodit,tak je dobré mít ovladače zazálohované,šetří to čas.Ale to už víte...:)

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, podle všeho jste ovladač ještě nenašel. Pokud si na to troufáte, tak otevřete skříň PC a podívejte se tam. Na desce bývá výrobce a typ desky. Někdy je to pouze jen typ, ale google vám už vše dohledá. Pak snadno na stránkách výrobce stáhnete ovladače pro váš systém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]