Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám problém přeinstaloval jsem si Win visty a když najedu do správy pc tak je otazník u základní desky píše že je neznámá.
a rovněž mi nefunguje zvuk asi to bude mít spojitost protože zvukovou kartu žádnou v slotu strčenou nemám používám pouze výstupi ze základní desky prosím jedná se o tuto desku INtel Core 2 Duo 3 GHZ ark.intel.com/...) prosíím o pomoc odkaz kde stáhnu ovladače mám 64bit win vista. MNOHOKRÁT DĚKUJI
Na stránkách výrobce," INtel Core 2 Duo 3 GHZ" není typ desky a váš odkaz je procesor, ten ovladač nepotřebuje.
Děkuji za odpověď a jak bych mohl zjistit typ desky aniž bych rozdělal pc? v everestu píše neznámý?
tak tak, není co dodat. Snad jen, že pokud nevíte výrobce své desky, tak si můžete stáhnout program Everest ( např stahuj.centrum.cz/... ) který vám vypíše potřebné informace. Poté stačí najet na stránky výrobce ( vyhledat pomocí vyhledávače např. google) a tam hledat sekci "drivers&download"nebo "support"... a tam si stáhnout potřebné ovladače.
pokud to hlásí neznámou desku a nejde ani zvuk, hledejte ovladač pro chipset. Nebo sem raději napište to, co Vám nahlásí program a zde Vám poradí, co stáhnout.
doplněno 15.12.11 13:17:ááha tak everest nic. Tak potom zkusit Driver Genius ... ve free verzi Vám neumožní ovladače stáhnout, ale pro zjištění názvu to stačí.
PS: pokud je to nová sestava např. DELL, HP, ACER ... tak můžete rovnou hledat rovnou podle typu modelu na strákách výrobce.
Čemu říkáte nulový výsledek?Je tam vše co Vám chybí.Teď se jen podle toho diostat na stránky výrobce těch komponent a stáhnout.Pojede to jako po másle...
a v tom je ten problém nevím jak na to potřeboval bych nějakou dobrou vílu která by mi sem hoila všechny odkazy na stáhnutí hlavně na tu zakladní desku
Když sem vložíte značku PC,tak se pokusíme je najít.Super ovladač udělá tu samou službu jako Genius.
doplněno 15.12.11 14:05:A ještě se zeptám,ten reinstal byl na čistou instalaci?
doplněno 15.12.11 14:09: A jestli se to podaří rozchodit,tak je dobré mít ovladače zazálohované,šetří to čas.Ale to už víte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.