Nejste přihlášen/a.
Nějak na Youtube nemůžu přidat žádného přítele, zřejmě to souvisí s nějakým nastavením, ale nemůžu jej najít. Ani nápověda Youtube ani hledání na internetu mě neporadílo. Poradí někdo tady?
No jo, jenže i podle tohoto popisu pod tlačítkem Přihlásit se k odběru se odkaz Přidat přítele nenachází. Není.
Zkusil(a) jste i druhý způsob?
Hned u druhého bodu jsem se zastavil ... odkaz Účet tam nemám. Je tam:
Můj kanál, Správce videí, odběry, Schránka, Nastavení, Odhlásit se.
Copak dělám špatně?
Já bych řekl, že neděláte špatně vůbec nic, protože ty návody, co tu jsou prezentované jsou na starou verzi youtube ...
Já jsem na YT už nějaký čas, vidíte, to mě netrklo, oni jsou schopní překopávat YT několikrát do roka a tohle museli změnit nedávno... tak jestli dobře koukám, vpravo nahoře rozbalte pod svým jménem nabídku, pak schránka, adresář, rozbalit vlevo nový a přidat kontakt.
Ano, to je ono, je to v novém zobrazovacím režimu. Už jsem to nastavil. Ještě jedna otázka - uvidím seznam přátel na mém kanálu? Nyní ho tam nevidím.
Ono to dokonce jde i přes ten kanál, ale jen u některých uživatelů. Jsem z toho nového vzhledu trochu zmaten. Zkusil jsem namátkou vyhledat kanál madonna (neptejte se mě proč neposlouchám ji, ale jakmile mám na youtube vyhledat libovolné video, píšu slovo madonna
) otevřel jsem kanál uživatele madonna a tam je pořád starý vzhled, nebo teda pořád funkční "přidat jako přítele" ale jakmile vyhledám kohokoliv jiného, skočí mi nový vzhled a tam prostě přes kanál přidat nejde jako přítel ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.