Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější upgrade na Windows 7 CZ

Od: lilkoma odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych na notebooku ACER Extensa 5220 přeinstalovat již skoro nefunkční Windows Vista (štítek mám) na Widows 7. Zatím nejlevnější nabídka kuku.cz/... za 1500 Kč je v balíčku i s instalací a nějakými testy, které nepotřebuju. Dá se někde sehnat levnější samotná licence upgrade na Windows 7, instalování doufám zvládnu sama. Díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Bojím se,že levnější to asi neseženete.Co jsem tak pátral...:)

doplněno 14.12.11 20:01:

Tu cenu bych bral.W7 je bezesporu nejlepší OS.

doplněno 15.12.11 11:10:

Pokud ji seženete laciněji,tak Vám poblahopřeji,bude to véliká klika..:)

doplněno 15.12.11 11:30:

Ale teď jsem koukal na Aukro a našel W7 Home za 886 Kč,tak tohle by snad byla cesta...

bena*
hodnocení

0x

Já bych tam nechal Visty. Sice Windows 7 jsou stabilnější, ale jsou podle mě moc drahé za to, co nabízí. Jinak ty ceny Windows 7 Upgrade se pohybují kolem 2000,- /záleží na edici - příklad: máte-li Windows Vista Home Premium, tak můžete upgradovat na Windows 7 Home Premium/

A chcete-li něco kvalitnějšího, zkuste nějakou linuxovou distribuci, třeba Ubuntu nebo jeho deriváty (Lubuntu/Xubuntu..) nebo Mandrivu. Více na www.linux.cz

lilkoma
hodnocení

Windows Vista na mám Aceru nikdy pořádně neběžely, je to pomalé a neustále chtějí něco potvrzovat. Práce na Vista Windows je neefektivní, na notebooku podobné konfigurace jsem viděla Windows 7 běžet naprosto pohodově. Myslela jsem, že bude existovat nějaká studentská verze kolem 1000 Kč bez instalace, za 1500 Kč u kuku.cz platím navíc instalaci, aktivaci, nějaké testování a to všechno zvládnu sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]