Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych na notebooku ACER Extensa 5220 přeinstalovat již skoro nefunkční Windows Vista (štítek mám) na Widows 7. Zatím nejlevnější nabídka kuku.cz/... za 1500 Kč je v balíčku i s instalací a nějakými testy, které nepotřebuju. Dá se někde sehnat levnější samotná licence upgrade na Windows 7, instalování doufám zvládnu sama. Díky za rady.
Bojím se,že levnější to asi neseženete.Co jsem tak pátral...
Tu cenu bych bral.W7 je bezesporu nejlepší OS.
doplněno 15.12.11 11:10: Pokud ji seženete laciněji,tak Vám poblahopřeji,bude to véliká klika..
Ale teď jsem koukal na Aukro a našel W7 Home za 886 Kč,tak tohle by snad byla cesta...
Já bych tam nechal Visty. Sice Windows 7 jsou stabilnější, ale jsou podle mě moc drahé za to, co nabízí. Jinak ty ceny Windows 7 Upgrade se pohybují kolem 2000,- /záleží na edici - příklad: máte-li Windows Vista Home Premium, tak můžete upgradovat na Windows 7 Home Premium/
A chcete-li něco kvalitnějšího, zkuste nějakou linuxovou distribuci, třeba Ubuntu nebo jeho deriváty (Lubuntu/Xubuntu..) nebo Mandrivu. Více na www.linux.cz
Windows Vista na mám Aceru nikdy pořádně neběžely, je to pomalé a neustále chtějí něco potvrzovat. Práce na Vista Windows je neefektivní, na notebooku podobné konfigurace jsem viděla Windows 7 běžet naprosto pohodově. Myslela jsem, že bude existovat nějaká studentská verze kolem 1000 Kč bez instalace, za 1500 Kč u kuku.cz platím navíc instalaci, aktivaci, nějaké testování a to všechno zvládnu sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.