Nejste přihlášen/a.
mám doma léta win xp home, koupená, pravá a posledních 14 dnů tak 3x do týdne naskočí po spuštění hláška
systém neprošel kontrolou pravosti
Nabídlo to ke stažení a kontrole WGA, to jsem stáhnul, spustil, vše OK a za dva dny zase. WGA už nespouštím, stačí okna pozavírat a vše běží. OVšem proč to zčista jasna po 8 letech začalo otravovat? A jak se toho zbavit?
No jen jeslti jste si koupil opravdu pravá Windows nebo nedával jste někomu Váš klíč?
Já bych zkusil Obnovení systému nebo zálohovat všechna důležitá data a udělat čistou instalaci systému, tj. úplně vše smazat a nahrát na novo. Případně se na Windows vydlábněte a zkuste některou z linuxových distribucí - více na www.linux.cz
Zkuste tohle.Je to z Chipu,takže legální... google.com/...
doplněno 14.12.11 20:13:Trochu problém,někdy to tam naskočí,někdy ne.Tak na stránky Chipu a zadat Remove VGA...
doplněno 14.12.11 20:17:Znovu upozorňuji,že je to z Chipu,tam by snad nic nelegálního nebylo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.