Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zainstalovat program Adobe flash player?

Od: dalonka606 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.Je tu někdo kdo rozumí perfektně počítačovým programům? Každé úterý i čtvrtek mi chodí na můj email pozvánky na školení s pomocí tak zvaného webináře tedy školení přes internet na živo. Bohužel mě to nikdy nechce připojit na toto školení-webinář. Vždy večer když se přihlásím svým uživatelským jménem,emailem a zadám lokalitu,tak se mi nejdříve zobrazí hláška your message,has been sent.Thank you.Když dám pokračovat,tak mi to ukáže zase text OOps! This page appears broken.DNS Error-server cannot be found.Když z tohoto všeho vyskočím a znovu se přihlásím pro spojení do webináře,tak mi to ukáže pro spojení je nutno zainstalovat do počítače program Adobe flash player 11.1 a když dám spustit instalaci,tak mi to řekne po chvíli ukáže text instalační program bude automaticky pokračovat po uzavření následujících aplikací které se nachází v konfliktu s tímto programem! Jak tomuto mám tedy rozumět? O jaké programy které se mohou nacházet v konfliktu nebo v rozporu s programem Adobe flash player 11.1 se může asi jednat? O co konkrétně? Nebo co je nutné v mém notebooku Assus zavřít kterou činnost programů aby se mi tento program pro spuštění tohoto webináře úspěšně zainstaloval?Moc vám děkuju za vaši odpověd.S pozdravem Dalibor.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Nejspíš máte spuštěný prohlížeč, musíte ho zavřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]