Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout zdarma mp3

Od: pistalka* odpovědí: 9 změna:

Dobry vecer, nevim, jak a kde hlavne si muzu stahnout mp3 od Ledeckeho Sliby se maj plnit o vanocich, chtela bych to pak dat jako prilohu do mailu, poradite? dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

ulozmp3.cz/...

doplněno 13.12.11 20:22:

sry už to tam není..

pistalka*
hodnocení

nejde mi to, uz jsem tuto stranku zkousela.. muze to byt tim, ze jsem v zahranici?

jarahosek*

To by nemělo vadit. Nestahujete to doufám přes mobil? Pokud nemáte nějako ošetřený datový roaming a stahujete přes mobil tak ihned přestaňte nebo se nedoplatíte:) Jinak to ale nevadí. Ten můj odkaz funguje, zkoušel jsem ho stáhnout a v pohodě. Mohu opravdu poslat na váš mail...

jarahosek*
hodnocení

2x

ulozto.cz/... třeba tady, pokud nevíte jak na to, napište vnitří poštou vaší mailovku a pošlu, mám to stažené:)

pistalka*
hodnocení

a jak mam prosim odpovedet vnitrni postou?

jarahosek*

Kliknete na oranžový odkaz, VNITŘNÍ POŠTA, tam dáte vložit nový, zadáte do příjemce jarahosek a do textu napište svůj mail. Písničku pošlu obratem...

pistalka*
hodnocení

mail jsem vam poslala.. a jeste mensi dotaz, ke stazeni zdarma Osmy svetadil? nemuzu ho nikde sehnat

ahasver4*

Taky na http://www.uloz.to/

Jen zadat název té písničky,je tam asi třikrát..:)

doplněno 13.12.11 21:25:

Zadat ve tvaru Mp3 Osmý světadíl...:)Jinak vyskočí celý muzikál..:)

pistalka*
hodnocení

Dekuji za podporu, pres ulozto se mi to podarilo stahnout, ale v mailu se to nechce odeslat, asi je to moc velke, nejprve probiha ukladani mai lu a pak pise, ukazatel neni k dispozici. Poslal by jste mi to prosim do mailu, at to muzu rovnou preposlat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]