Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z youtube celý seznam videí

Od: vojtisekitrm* odpovědí: 6 změna:

Ahoj na youtube si mi stašně líbí jeden seznam sladeb (bass boosted) a obsahuje 104 skladeb teda videí a mně se to moc nechce stahovat po jednom ale jestli to jinak nepujde tak to stáhnu no ale kdyby jste někdo náhodou znali nějaakej prográmek na stahování z youtube celý seznamy skladeb tak by to bylo super dík

doplněno 13.12.11 19:42:

jinak ne to tenhle seznam skladeb

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Pokud používáte Firefox, tak můžete zkusit addons.mozilla.org/...

vojtisekitrm*
hodnocení

používám chrome ale snad mi to nic nesežehne když si na pár minut nainstaluju FireFox ;)

vojtisekitrm*
hodnocení

nějak nechápu postup u tohoto downloaderu ...

cinematic*
13.12.11 19:54

návod

vojtisekitrm*
hodnocení

jo jo už stahuju ;) dík

alexandr147*
hodnocení

0x

vřele doporučuji http://www.slunecnice.cz/sw/free-youtube-to-mp3-converter/ ... funguje mi už velmi dlouhou dobu .. jenom stačí nainstalovat vždy nejnovější verzi a jinak pracuje rychle poholdně a bez chyb ... a je tu možnost stažení playlistů z youtube stejně rychle jako 1 pisničku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]