Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace disku Samsung F3 500GB

Od: leclerk* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám tento disk Samsung F3 500GB a má vadné sektory (občas nejde něco spustit atd). Chtěl bych do reklamovat, ale Samsung teď skončil s HDD. Při reklamaci bych nechtěl vrátit peníze (protože disk jsem koupil asi za 900 a teď stojí přes 2000). Jak by šla vyřešit reklamace, aby se mi to vyplatilo?

Disk asi opravit nepůjde když má vadné sektory.? Nebo jo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Pokud je disk v záruce,reklamujte u prodejce.Záleží na tom,zda bude reklamace uznána.Existují programy na opravu ale co jsem zkoušel,tak to sice řekne,že je opravil ale v podstatě jen přesunul.Skuste ho zapojit a spustit chkdsk.

doplněno 13.12.11 17:28:

Pokud Vám reklamaci uznají asi nebude problém ho vyměnit za jiný.

doplněno 13.12.11 17:32:

chkdsk...Start Počítač na ten disk pravým Sdílení Nástroje Kontrola chyb a zaškrtněte obě položky Naplánovat opravu při příštím spuštění a restart...A uvidíte,jestli si s tím poradí...

doplněno 13.12.11 17:33:

No tam co jste ho koupil.Předpokládám,že je v zaruce a máte kupní doklad...

doplněno 13.12.11 17:40:

Na tu opravu se používají i utility od výrobce.Z jeho stránek.

leclerk*
hodnocení

Tto jsem zkoušel to chkdsk a pořád to dělá to stejné. Ale Samsung s HDD zkončil, tak kde mám reklamovat?

doplněno 13.12.11 17:38:

Aha já jsem četl u výrobce, pardon. Za jiný mně disk asi nevymění,když už se přestal vyrábět a v tom obchodě už ho ani nemají. Zkusím ještě jednou to chkdsk¨.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]