Nejste přihlášen/a.
Čau, mám tu takovej problém, už nevím jak sem to udělal a nemůžu na to přijít. Často mám zvuk v bedynkách, ale když je třeba pozdě, nebo máme návštěvu, tak si to chci dát do sluchátek. Ale nechce se mi pořád vytahovat počítač a zezadu vypojit kábl od bedýnek a připojit kábl od sluchátek. Jde to nějak aby byly připojeny oba kábly a zvuk by se určoval kde bude hrát přes PC?
1. Kupte si bedýnky s výstupem na sluchátka.
2. Zapněte si zvuk z PC do monitoru (nevím, zda mají všechny, určitě monitory s repro) a používejte na bedny i sluchátka výstup z monitoru, abyste nemusel lézt za PC.
3. Kupte si prodlužku kabelu jack a vyveďte si to na stůl, abyste to mohl pohodlně přepínat.
Tedy moje sluchátka po připojení do PC automaticky vypnou zvuk z beden...
doplněno 13.12.11 16:40: Tedy ,,malá,,oprava..Po napojení do bedny...
des byl rychlejší...
podívejte se do zadu na panel kde je sousta "dír" (:D) to jsou vstupy do základní desky ... a pokud vaše deska nemá víc jak 20 let tak je těch zdiřek (3.5mm ) určitě víc jak 3 - do jedné zapojte bedny a do ostatních microfon a sluchátka ( pokud na nich micrák máte ) ... a samozřejmě nezapomentě si pohrát s nastavením zvukové karty nebo nějakého správce zvuku ( zvuková karta ) a tam nastavit vv které zdířce co je - potom jenom zapnete bud bedny nebo si dáte na hlavu sluchátka a bedny vypnete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.