Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka a bedny - nechce se mi přepojovat

Od: prosteja odpovědí: 5 změna:

Čau, mám tu takovej problém, už nevím jak sem to udělal a nemůžu na to přijít. Často mám zvuk v bedynkách, ale když je třeba pozdě, nebo máme návštěvu, tak si to chci dát do sluchátek. Ale nechce se mi pořád vytahovat počítač a zezadu vypojit kábl od bedýnek a připojit kábl od sluchátek. Jde to nějak aby byly připojeny oba kábly a zvuk by se určoval kde bude hrát přes PC?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarmik*
hodnocení

2x

1. Kupte si bedýnky s výstupem na sluchátka.

2. Zapněte si zvuk z PC do monitoru (nevím, zda mají všechny, určitě monitory s repro) a používejte na bedny i sluchátka výstup z monitoru, abyste nemusel lézt za PC.

3. Kupte si prodlužku kabelu jack a vyveďte si to na stůl, abyste to mohl pohodlně přepínat.

ahasver4*
hodnocení

0x

Tedy moje sluchátka po připojení do PC automaticky vypnou zvuk z beden...

doplněno 13.12.11 16:40:

Tedy ,,malá,,oprava..Po napojení do bedny...:)

doplněno 13.12.11 16:54:

des byl rychlejší...

prosteja
hodnocení

No mě taky, ale pořád to musím přepojovat. Před rokem sem to mě tak, že tam byly zapojeny badynky aji sluchátka a přes PC sem si myslím zeslabil zvuk v bednách a na sluchátkách, které mají na svém drátu zařizené volume, to si zas zesílím. Nebo naopak.

des*

Zřejmě jsi neslyšel,že existují rozdvojky,mono i stereo.

alexandr147*
hodnocení

0x

podívejte se do zadu na panel kde je sousta "dír" (:D) to jsou vstupy do základní desky ... a pokud vaše deska nemá víc jak 20 let tak je těch zdiřek (3.5mm ) určitě víc jak 3 - do jedné zapojte bedny a do ostatních microfon a sluchátka ( pokud na nich micrák máte ;) ) ... a samozřejmě nezapomentě si pohrát s nastavením zvukové karty nebo nějakého správce zvuku ( zvuková karta ) a tam nastavit vv které zdířce co je - potom jenom zapnete bud bedny nebo si dáte na hlavu sluchátka a bedny vypnete ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]