Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GeForce 6800GS náhrada

Od: bohousek9* odpovědí: 1 změna:

dobrý den muj mladši bracha si chce zahrat v pc Guitar Hero:world Tour naroky až na grafiku mu snad stačit budou

grafiku ma GeForce 6800GS minimalni naroky na hru je GeForce 7600 myslite že mu tahle grafika v pc pujde bez problemu?když mu tam pujde jeste lepsí tak poradte kterou mam vzit dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Co jsem koukal, tak ta GeForce 6800GS má 256MB ale je i verze s 512MB a ta GeForce 7600 má 512MB, tak pokud máte tu 512MB tak si myslím, že to rozjedete, pokud máte tu 256MB tak to nevím, nevím, možná na minimální detaily.
Já bych určitě zkusil demo verzi té hry, za zkoušku nic nedáte. Pokud to půjde, tak si hru kupte. Vybrat obchod můžete tady.

Ta Vaše grafika by měla jít do PCI-E zásuvky co jsem koukal, tak bych se zkusil juknout sem.

Ovšem máte-li verzi karty pro AGP zásuvky (což můžete mít, našel jsem takové - jsou na AGP8x), tak zkuste se juknout sem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]