Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na duchy do fotek

Od: swatik789* odpovědí: 9 změna:

ahoj,neznáte náhodou nějaký program že tam máte sadu duchů(aji průhledných) a dáte tam fotku třeba hřbitova a nějakého ducha tam vložíte.neznáte něco takového?chci to na kámoše,chci ho vylekat *cert*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud by tohle Vašeho kamaráda vylekalo...

Pak to má dvě podmínky...

1. nesmí být starší než 2 roky...

2. musí mít značně snížený intelekt...

swatik789*
hodnocení

ne on je duchů upe blázen,che je vidět,ale když uvidí fotku s duchem tak skočí klidně aji z okna *smich*

Když mi dáte 10Kč...domluvíme se..a já na něj někde v parku bafnu...

To by mu na výměnu trenýrek mohlo stačit...

Za dalších 50Kč na sebe hodím bílé prostěradlo..

ahasver4*
hodnocení

0x

:) Když odhlednu dúvod,tak Pinnacle umí divy.Ale je to drahý strašení...

slunecnice.cz/...

banan*
hodnocení

0x

No já si myslím, že tohle umí každý lepší prográmek, já si taky takhle dělala legraci z přítele a docela jednoduše jsem to zvládla ve Photoshopu, sada duchů tam sice není, ale našla jsem si na netu fotku ducha, stáhla ji, ořízla ducha, pak trochu průsvitnosti a vložit do své fotky... jednoduchý jak facka ;)

A přítel se strachy potento...že?

Už se ze šoku vyléčil...a MUDr.Chocholoušek ho propustil do domácího ošetřování?:)

banan*
opravdu vtipné...

stribrnak*
hodnocení

0x

zkus phofunia

lindaf*

Urcite to slo, nevim jeslti to jeste jde na www.picnik.com tam se vlozi fotka, bylo to tam na dusicky ale mozna bys to tam nekde objevila ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]