Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nefunguje mi wifi připojení u tohoto modemu, přes LAN je vše v pořádku. Modem již není v záruce, chtěl bych si tedy pořídit modem/router za tento modem, abych mohl využívat WIFI připojení. Potřeboval bych něco se slušným zesílením (potřeboval bych signál i na zahradě), popř. možností výměny výkonější externí antény. Děkuji za tipy.
Dobře je to vidět tady... duben.org/...
doplněno 13.12.11 12:41:Tak je možné,že je poškozen,to se těžko odhaduje.Já ho vlastním a signál mi jde po celém domě,přes několik zdí a i na zahradě se dokáži připojit.nNstálo by za úvahu pořídit si stejný typ?
doplněno 13.12.11 13:28: Ještě mě napadlo,není ta wi fi zaheslovaná?Natavit nové heslo a zkusit se připojit?Mate mě ta blikající kontrolka...jako by to šlapalo...Jen hledám možnosti...
Tak jestli to bylo ze dne na den,tak to vážně vypadá,že odešla wi fi k předkům.Já bych se přimlouval za to Aukro,do notebooku jsem si pořídil to z odkazu a velice mi to pomohlo. zbozi.cz/...
Děkuji za snahu Upřesním to, wifi mi šlapala více než 2 roky a jeden den najednou konec, vyzkoušel jsem veškeré možné možnosti, takže bude opravdu nejspíše špatné wifi. Uvažuji, že bych si ho ponechal a za něho připojil nějaký slušný router - Hauwei by se dalo pořídit na např. aukru za pár korun, to je taky jedna z možností, jen mi nepokryje část zahrady, kde mám posezení a anténa je v modemu bohužel na pevno.
upgradem firmware nic neztratíte... naopak. U jednoho routeru mi pomalu začla vypadávat wifi, provedl jsem upgrade firmware a wifi už jsem nerozběhal vůbec. Stáhl jsem starší firmware, provedl downgrade a router mi funguje už zase min.2 roky bez poruchy. Ale očividně chcete slyšet, že je router rozbity a ze si mate koupit novy, tak prosim...
Nikdo tady netušíme co je to u vás zkusit všechno možné. Ono stačí aby si soused udělal wifi na "vašem" kanálu a je o průser zaděláno. Upgrade firmwaru by taky nebyl od věci, nebo reset do defaultu.
Podpora ať už O2 nebo kohokoliv jiného, to je otázka sama pro sebe, třeba na O2 pokud něco řeším tak se chytají tak po třetím přepojení kdy dojdu k technikům. Občas mi přijde, že první vlna hotline umí jen hlášku z IT CROWD
Mimochodem, pokud adsl router jinak běhá a chcete něco lepšího tak není problém přepnou ho jako bridge, bude fungovat jen jako modem pro nějaký klasický wifi router
To, že wifi nefugnuje nemusí nutně znamenat jeho výměnu. Wifi stačí jenom zapnout. Zespodu má modem napsanou IP adresu, kterou je nutne napsat do intrnetoveho prohlizece a pomoci loginu a hesla se prihlasit do jeho konfigurace a WIFI sit nakonfigurovat.
Wifi jsem zkoušel aktivovat dle manuálu, signalizační dioda o vysílání problikává, ale ani jeden NTB jej nenajde. Bylo to konzultováno i s technickou podporou o2, žádná změna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.