Nejste přihlášen/a.
nestalo se někomu z vás, že nespustíte program VLC přehravač .Nenaskočí základní rámeček s "knoflíky"povelů, jako by ten zatracenej windows blokoval spouštění. 2x jsem ho odinstaloval a znovu nainstaloval, a nic-ikona je na ploše.
Zatracenej windows v tom asi bude nevinně.A nestalo se mi to nikdy,že by nenaběhl,na jakémkoli OS.Když ho nainstalujete,najdete ho v Programech?Zkusil bych pravým na ikonu a spustit jako Správce.Ale u mě to nikdy nechtěl.Tak jen pro jistotu...Projel bych to tímhle,jestli tam nesedí nějaká potvora,která by to mohla mít na svedomí.A i tím druhým nástrojem.
doplněno 13.12.11 01:31:Zkuste tuhle starší verzi,jestli to bude dělat taky... instaluj.cz/...
doplněno 14.12.11 13:46:Tak částečný úspěch je,že se to vůbec spustilo.Ale dál taky moc nechápu.Nikdy nic po mě nechtělo potvrdit ruční připojení na net.Jaké máte PC a jak jste na síť připojen?Na drát nebo wifi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.