Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit VLC přehravač na PC Win XP Home

Od: olin* odpovědí: 3 změna:

nestalo se někomu z vás, že nespustíte program VLC přehravač .Nenaskočí základní rámeček s "knoflíky"povelů, jako by ten zatracenej windows blokoval spouštění. 2x jsem ho odinstaloval a znovu nainstaloval, a nic-ikona je na ploše.*zed*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zatracenej windows v tom asi bude nevinně.A nestalo se mi to nikdy,že by nenaběhl,na jakémkoli OS.Když ho nainstalujete,najdete ho v Programech?Zkusil bych pravým na ikonu a spustit jako Správce.Ale u mě to nikdy nechtěl.Tak jen pro jistotu...Projel bych to tímhle,jestli tam nesedí nějaká potvora,která by to mohla mít na svedomí.A i tím druhým nástrojem.

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

doplněno 13.12.11 01:31:

Zkuste tuhle starší verzi,jestli to bude dělat taky... instaluj.cz/...

doplněno 14.12.11 13:46:

Tak částečný úspěch je,že se to vůbec spustilo.Ale dál taky moc nechápu.Nikdy nic po mě nechtělo potvrdit ruční připojení na net.Jaké máte PC a jak jste na síť připojen?Na drát nebo wifi?

olin*
hodnocení

zpráva pro AHASVER4

TAK SE MI TA STARŠÍ VERZE SPUSTÍ...chtělo to po mě potvrdit ruční stahování přístupu na net Moc jsem z toho nepochopil...

hodnocení

0x

Zkus nainstalovat KMPlayer - ten je taky dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]