Nejste přihlášen/a.
nebudu se moc rozepisovat,na skolnim PC sem v BIOSU nastavil na 1.první místo bootování z CD/DVD,parada,CD se mi nabootovalo spustilo,pak sem CD rebootoval,zapnul jsem PC a i kdyz sem mackal delete tak jsem se do BIOSU nedostal,zobrazilo se mi neco na zpusob for boot insert zmacknete enter,kdyz ho mackam Win XP PRO se mi stejne nenacte,muzu se nak dostat do BIOSU pres utilitu Ultimate Boot CD?,pristup k zakladni desce nemam,poradte pls
otazka je, zdali počítač umožňuje vstup do biosu pomocí tlačítka DELETE, může to být třeba F2 a je potřeba jej opravdu mačkat, ne držet.
Podle mě by jsi to měl rozvést. O co se vůbec snažíš? Jsi snad správce, že se hrabeš ve školním PC? Pokud jsi správce, proč nemáš přístup k základní desce?
Jinak přes Ultimate Boot CD se určitě do BIOSu nedostaneš. Buď ti poběží jedno, nebo druhé.
nejsem správce,prenastavil jsem v BIOSU na prvni misto bootovani z CD,zapnul jsem PC a windows xp mi nenajel,akorát neco s bootováním
Zkoušel jsi pak to CD vyndat a znovu to nastartovat? Pokud jsi to jen prohodil, tak když nenajde CD, tak by měl skočit na pevný disk. Co jsi dělal v tom Ultimate Boot CD? Protože pokud jsi tam něco nastavoval (třeba si hrál s bootovací tabulkou, nevim ,co to všechno umí), tak to pak nemusí jít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.