Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit film?

Od: perfect* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, stáhl jsem si film vánoce naruby který je rozdělen na 2 části. Chtěl bych se zeptat jestli ho lze přez nějaký program spojit. Děkuji za opdovědi předem ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Nedokázal by to i tenhle?... slunecnice.cz/...

doplněno 13.12.11 15:01:

:)Kato,já jen uvádím možnost,nesoudím solventnost tazatele.Ale i já souhlasím s Format Factory,jen nechci opakovat co už tu je.To mě zase sys.seřvou...:)

kato*

Shareware za 1049,-kč se mi nezdá jako elegantní řešení.:)To spíše ten format factory.

bena*
hodnocení

0x

Ano, lze.Umí to například Windows Movie Maker, Virtualdub, Sony Vegas, myslím i Avidemux.

Windows Movie maker je součástí Windows ME, Windows XP a myslím i Windows Vista. Najdete ho ve Startu v Programech.

perfect*
hodnocení

No... jednou jsem zkoušel dělat video v Movie Makeru a trval rendering přez 500minut... Ve vegas se mi u Avi souborů nezobrazuje obraz.. Neznáte nějaké lepší řešení?

bena*

Tak v tom případě zkuste Format Factory - používám ho na lecos. Ve Format Factory klikněte na Pokročilé→Video Sloučení

Format factory najdete třeba zde: http://jdem.cz/szsw3

martinxx1
12.12.11 20:32

avimuxgui

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]