Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihodil jsem na aukro bez kódu

Od: elbarto* odpovědí: 4 změna:

Zdravím dnes jsem se zaregistroval na Aukro.cz a hned jsem do jedné aukce přihodil... Aktivační kód mi ještě nepřišel ale příhoz proběhl v pořádku, tak jsem se chtěl zeptat zda (pokud samozřejmě nikdo mou nabídku "nepřebije") by měla koupě proběhnout v pořádku nebo zda se mám obávat nějakých nepříjemností?

Prodávající má zatím všechna hodnocení stoprocentně pozitivní... Děkuji mnohokrát

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Může se ti stát, že prodávající nebude chtít obchodovat s někým, kdo nemá dosud žádné hodnocení, nebo bude mít přísnější podmínky. Ale když jsi kupující a budeš platit předem přes účet, snad by to mělo proběhnout v pohodě... :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Prodejce musí souhlasit s neregistrovanými kupujícími. Pokud by nesouhlasil, tak bys nemohl přihodit. Přihodil jsi opravdu a jsi mezi kupujícími nebo si to jenom myslíš? Teď jsem zkoušel přihodit nepřihlášený, ale nejde to, tlačítko není aktivní. Když se pokusím přihodit na Kup teď!, tak mě to hodí na přihlašovací stránku.

elbarto*
hodnocení

Ano, jsem skutečně napsaný u předmětu aukce v sekci "Kupující"

moto*
hodnocení

0x

Problém by neměl být, ti kteří nemají ještě ověřenou aktivaci mohou přihazovat, mají stanoven ale limit, tuším že 3000 Kč, prodejce muže při zadávání aukce ale tento limit uplně zrušit. Je to i o komunikaci, pokud nemá kupující ještě ověřenou aktivaci, doporučuji, aby příhoz a zájem o zboží ještě potvrdil prodejci, v každé aukci je možnost odeslat zprávu prodejci. Tím se předejde možnému nedorozumnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]