Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci zesílit u notebooku reproduktory

Od: disply* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, prosím vás můžete mi doporučit nějáký program nebo ovladač zvuku na asus K53S? Hraje mi dost potichu a nekvalitně. Jinak mám v tom mám ALTEC LANSING a ovladač relatek. Děkuji předem všem za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je notebook ne audio za 20 tis..

Slyšel jsem dokonce i zvuk z notebooku s vlastním subwoferem a i bedničky za 500 hrály lépe...

Repro v notasu je absolutní kompromis... od nelze moc čekat...

Šance vyhnat lepší zvuk ovladači nebo tak je minimální... je to prostě jen velmi ploché chrastítko...

disply*
hodnocení

To je mi jasný, že to nemůže hrát jako ,,audio za 20 tis., ale před tím jsem měl lenovo za 10 tis a hral nesrovnatelně lépe z reproduktorů i do sluchátek. Kamarád má ten samí, akorád se liší parametry (horší) a hraje mu to o něco lepé. Ale děkuji za odpověď

dzordz*

Jediným řešením jsou externí reproduktory, nejlépe přes spdif. Pokud je zvuk špatný i do sluchátek, tak ještě externí usb zvukovku (xfi nebo podobnou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]