Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam veliky problem s hrou Borderlands.Cca pred rokem jsem si tuto vynikajici hru zakoupil,dobrej pul rok jsem ji nehral az vcera kdy jsem na to dostal opet chut,hru jsem normalne nainstaloval a hral...napadlo me ze by uz mohla byt cestina tak jsem se podival a inu opravdu uz na to cestina byla(volne ke stazeni na IDNES) Cestinu jsem stahl a nainstaloval,avsak ve hre NPC nic nedelali,nestrileli jen stali a dokonce jsem mel vsude modre textury...to by takovy problem nebyl.Rozhodl jsem se,ze hru preinstaluju.Takze jsem ji odinstaloval(delete,do kose a vysypal kos) a chtel jsem to znovu nainstalovat.Bohuzel mi nekde nejaky zbytek zustal protoze kdyz jsem chtel nainstalovat hru napsalo mi to toto - ,,Jiz je nainstalovana jina verze tohoto produktu.Instalaci teto verze nelze dokoncit.Chcete-li znovu nakonfigurovat nebo odebrat existujici verzi produktu,pouzijte ovladaci panel-pridat nebo odebrat programy.To by jeste takovy problem nebyl avsak kdyz chci otevrit Pridat nebo odebrat,neotevre se to a napise mi to tuto hlasku : Parser Message
Value creation failed ´´at line 451
Je to opravdu veliky problem a nevim co mam delat.Hru si chci zahrat ale vubec nevim co mam ted delat.Zkousel jsem vymazat bordelands pres CCleaner a vymazal jsem vse co bylo v registrech avsak vysledek zadny.Prosim vas nevite co mam delat? Nechce se mi preinstalovavat windowsi kvuli jedny hre(mam mesic stary windowsi),jeste dodam ze pridat nebo odebrat pred timto problemem normalne fungoval a bordelands uz asi tezko reklamuju kdyz je to pres rok co jsem to kupoval + nemam originalni obal :/ Nevite prosim co mam delat? Dekuji za rady
Vy jste hru neodinstaloval, nýbrž smazal. Tohle prosím už nikdy nedělejte. Windowsy snad kvůli tomu nebude třeba znovu instalovat. Zkusil bych použít nástroj Obnovení systému, který je ve Startu v příslušenství - Systémové nástroje a obnovit to na datum před touto fatální chybou, co jste udělal. Pak bych to zkusil znovu a pokud by to selhalo, tak bych hru na nějakém počítači /třeba i virtuálním/ nainstaloval a ty soubory z Programy files bych zkopíroval do svého Program files a zkusil bych to.
Jinak hold budete muset zkušenému někomu říct, aby udělal čistou instalaci Windows.
Dekuji za rychlou odpoved ale vyzkousim to az zitra,ted uz to nestiham musim do prace takze zitra dam vedet
Souhlasím s postupem. Obnova systemu -> restart -> Star -> Ovladaci panely -> Pridat odebrat programy (XP) , Programy a funkce (visty + win7) -> odinstalovat cestinu hry + hru samotnou -> ccleaner -> restart -> instalace hry -> instalace cestiny
Bohuzel obnova systemu selhala,nemohla byt dokoncena,duvod neznamy.Skusim to teda nainstalovat u kamarada a dam si to sem do svyho kompu a doufam ze to pude.Jinac,dekuji za vas cas a rady,v dnesni dobe si opravdu cenim slusnych lidi kteri jsou ochotny pomoct druhym i kdyz z toho zadny prospech nemaji,jeste jednou dekuji a preji hezky zbytek zivota,čest.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.