Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, poradíte jak se zbavit hlášky na tiskárně Canon MP190, že je plná nádržka přebytečného inkoustu?
Musím s tím do servisu. Četl jsem, že to lze nějak jednoduše vymazat,ale návody mě na tomhle typu nefungují.
Děkuji za rady
Nevím jak tiskárnu používáte, ale já osobně jsem se s touto hláškou ještě nikdy nesetkal a to tisknu hodně. Problém asi bude v tom, že u tiskárny vytahujete síťovou šńúru ze zásuvky, když ji nepoužíváte. Tiskárna si pak nepamatuje kdy prováděla poslední čištení trysek a po každém zapnutí čistí, nejen že vám pak ubývá zbytečně inkoust využitý pouze na "profuk" trysek, ale zbytečně brzy se objeví hláška o přeplněné nádobce. Hláška se sice dá zrušit, můžete se ale vystavit riziku, že se vám časem zanese čerpadlo číštění trysek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.