Nejste přihlášen/a.
Dobrý den po spuštění aplikace Ottova encyklopedie my naskočí hláška "This action cannot be taken until a MediaView title is set" a z aplikace nejde ani odejít ani ji zavřít prosím poradte co stím ,aby vše fungovalo děkuji. OS Windows7
Na stránkách výrobce je v požadavcích uvedeno : operační systém Windows XP/2000/Me/98a v tom bych viděl problém.
Můžete vyzkoušet režim kompatibility. Klikněte na zástupce encyklopedie pravým tlačítkem, zvolte vlastnosti a v nově vyskočeném okně zvolte záložku kompatibilita. Tam zvolte, aby se program spoustel v rezimu Windows XP SP3.
Nebo pokud mate vyssi verzi windows 7 (professional, enterprise, ultimate) tak si nainstalujte XP mod.
Moc moc děkuji za radu hned jsem ozkoušel ,ale i tak nelze spustit,ale i tak velmi děkuji a chválím. )
Ono totiž po vyskočení této hlášky nejde program ani zavřít ani tato hláška nejde odkliknout prostě nereaguje možná odistalovat a nahrát znova no nevím.
To že z ní nejde odejít je divné.Jen se zeptám,spouštíte aplikaci jako Správce.?Mám zkušenost,že pár věcí tohle spuštění vyžaduje.Jen úvaha...
Kliknout na ikonu té aplikace pravým a dát spustit jako Správce..
doplněno 12.12.11 09:39:yakub má zřejmě pravdu,taky jsem tam viděl,že sedmička to asi nevezme.A ono to někdy běželo,nebo je to první pokus?
doplněno 12.12.11 09:45: Tak to vidím černě.W 7 je skvělý systém ale tohle asi nerozchodí.Je mi líto..Ať se Vám příště lépe zadaří.A hezký den.
Netuším přesně oč jde asi jsem laik no vlastně určitě co myslíte tím spravce.:D
doplněno 12.12.11 09:33:A první co se napíše před již zmíněnou hláškou je ERROR loading title file
Ok tak Vám oboudvoum ještě jednou moc děkuji za snahu šlo jen o to ,že cd bylo součástí zakoupených knih tedy o nic jsem nepřišel ,ale je to velké upozornění na příště.:D :D
Neházejte flintu do žita. To, že to nerozeběhneme pod windows 7, neznamená, že to nerozejdeme vůbec
Jelikož máte nejpíše OS widnows 7 home, tak pro vás není možné nainstalovat tzv. XP mod, ale můžete nainstalovat aplikaci Microsoft Virtual PC (zdarma) která slouží k virtualizaci a umožní Vám vytvořit si uvnitř svému systému x dalších operačních systému. Více i s popisem a návodem zde: magazin.stahuj.centrum.cz/...
No tak paráda to budete mít se mnou martírium no ,ale pustím se do toho.
A už to začlo hned po stažení to píše ,že není kompatibilní s 64-Bit operating system .achh jooo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.