Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spuštění aplikace Ottova encyklopedie

Od: gaucho912* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den po spuštění aplikace Ottova encyklopedie my naskočí hláška "This action cannot be taken until a MediaView title is set" a z aplikace nejde ani odejít ani ji zavřít prosím poradte co stím ,aby vše fungovalo děkuji. OS Windows7

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na stránkách výrobce je v požadavcích uvedeno : operační systém Windows XP/2000/Me/98a v tom bych viděl problém.

Můžete vyzkoušet režim kompatibility. Klikněte na zástupce encyklopedie pravým tlačítkem, zvolte vlastnosti a v nově vyskočeném okně zvolte záložku kompatibilita. Tam zvolte, aby se program spoustel v rezimu Windows XP SP3.

Nebo pokud mate vyssi verzi windows 7 (professional, enterprise, ultimate) tak si nainstalujte XP mod.

gaucho912*
hodnocení

Moc moc děkuji za radu hned jsem ozkoušel ,ale i tak nelze spustit,ale i tak velmi děkuji a chválím. :))

doplněno 12.12.11 08:50:

Ono totiž po vyskočení této hlášky nejde program ani zavřít ani tato hláška nejde odkliknout prostě nereaguje možná odistalovat a nahrát znova no nevím.

ahasver4*

To že z ní nejde odejít je divné.Jen se zeptám,spouštíte aplikaci jako Správce.?Mám zkušenost,že pár věcí tohle spuštění vyžaduje.Jen úvaha...:)

doplněno 12.12.11 09:31:

Kliknout na ikonu té aplikace pravým a dát spustit jako Správce..

doplněno 12.12.11 09:39:

yakub má zřejmě pravdu,taky jsem tam viděl,že sedmička to asi nevezme.A ono to někdy běželo,nebo je to první pokus?

doplněno 12.12.11 09:45:

Tak to vidím černě.W 7 je skvělý systém ale tohle asi nerozchodí.Je mi líto..Ať se Vám příště lépe zadaří.A hezký den.:)

gaucho912*
hodnocení

Netuším přesně oč jde asi jsem laik no vlastně určitě co myslíte tím spravce.:D

doplněno 12.12.11 09:33:

A první co se napíše před již zmíněnou hláškou je ERROR loading title file :(

gaucho912*
hodnocení

zkusil jsem a nic stále stejné :(

gaucho912*
hodnocení

Nikdy to neběželo hned bylo hlášení chyb.:(

gaucho912*
hodnocení

Ok tak Vám oboudvoum ještě jednou moc děkuji za snahu šlo jen o to ,že cd bylo součástí zakoupených knih tedy o nic jsem nepřišel ,ale je to velké upozornění na příště.:D :D

Neházejte flintu do žita. To, že to nerozeběhneme pod windows 7, neznamená, že to nerozejdeme vůbec :)

Jelikož máte nejpíše OS widnows 7 home, tak pro vás není možné nainstalovat tzv. XP mod, ale můžete nainstalovat aplikaci Microsoft Virtual PC (zdarma) která slouží k virtualizaci a umožní Vám vytvořit si uvnitř svému systému x dalších operačních systému. Více i s popisem a návodem zde: magazin.stahuj.centrum.cz/...

gaucho912*
hodnocení

No tak paráda to budete mít se mnou martírium no ,ale pustím se do toho.:)

doplněno 12.12.11 10:12:

A už to začlo hned po stažení to píše ,že není kompatibilní s 64-Bit operating system .achh jooo

ahasver4*
virtualbox.org/... by se mělo chytit. cs.wikipedia.org/... informace.doplněno 12.12.11 10:38: Problém s kopírováním...:) cs.wikipedia.org/... 12.12.11 10:39: virtualbox.org/... 12.12.11 10:49: Držel bych se rad yakuba,není dobré dělat dvě věci najednou.Já jsem to uvedl jen jako možnost...:)

Bud si stahnout teda jak pise ahasver ten virtualbox (coz je stejny princip jen jina aplikace jineho vyrobce), a nebo si stahnout ten microsoft virtual PC ale pro 64bitove systemy viz

microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]