Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
asi před měsícem jsem zapomněl poslat email. Nyní bych potřeboval nějak zamaskovat že jsem email na danou adresu v té době poslal (hájit se tím že u mě bylo vše v pořádku ale nemohu za to, že to nedošlo). Tedy aby v počítači šlo nějak udělat že email byl odeslán v čas ten a ten a na tu adresu. (ve skutečnosti by poslán nebyl). Používám mozilu thunderbird ale pokud se najde nějaké řešení i s jiným emailovým klientem klidně ho stáhnu, popřípadě když budete vědět i o jiném, budu Vám vděčen. (nejedná se o žádný kardinální podvod, jde o školní věc, ale pomohlo by mi to).
Díky moc
Nevím, nevím jak by se vám líbilo kdybyste měl domluvený že máte třeba něco odevzdat do 31.12. a někdo by takhle zfalšoval email kde vám tu lhůtu zkracuje do 30.11.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.