Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email - zpětné poslání, změna datumu

Od: jirka45 odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu,

asi před měsícem jsem zapomněl poslat email. Nyní bych potřeboval nějak zamaskovat že jsem email na danou adresu v té době poslal (hájit se tím že u mě bylo vše v pořádku ale nemohu za to, že to nedošlo). Tedy aby v počítači šlo nějak udělat že email byl odeslán v čas ten a ten a na tu adresu. (ve skutečnosti by poslán nebyl). Používám mozilu thunderbird ale pokud se najde nějaké řešení i s jiným emailovým klientem klidně ho stáhnu, popřípadě když budete vědět i o jiném, budu Vám vděčen. (nejedná se o žádný kardinální podvod, jde o školní věc, ale pomohlo by mi to).

Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se mi moc nelíbí!.!.! *stop*

hodnocení

0x
takže povod. tak jako tak...*zed*doplněno 11.12.11 15:16: přiznání je, prý, polehčující okolnost. pravidla poradny:Je zakázáno:- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.takže bohužel, tady radu nehledejte...
meda45*
hodnocení

ano podvod:) chápete dobře, prosím tedy o radu pokud to vaše slušné chování dovolí

dzordz*
hodnocení

0x

Jedna podstatná věc, pokud ke školní komunikaci používáte školní mail, máte smůlu, protože škola si na školním serveru (=odesílacím a zároveň přijímacím) to správné datum odeslání najde.

Kdyby to mohlo být odeslané odjinud, tak by to šlo.

hodnocení

0x

Nevím, nevím jak by se vám líbilo kdybyste měl domluvený že máte třeba něco odevzdat do 31.12. a někdo by takhle zfalšoval email kde vám tu lhůtu zkracuje do 30.11. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]