Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

jak vrátit zpět google vyhledávač

Od: stribrnak* odpovědí: 11 změna:

prosím o radu jak vrátit zpět google vyhledávač,dříve jsem jej měl jak ukazuje šipka na obrázku,ted jej mám v malém provedení v pravo,nevím jak to dát zpět,

děkuji za pomoc

jak vrátit zpět google vyhledávač

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

2x

Zvolit Možnosti internetu a jako domovskou stránku nastavit Google:

jak vrátit zpět google vyhledávač #2

ahasver4*
hodnocení

2x

Tak so potom nastavte výchozího poskytovatele přes Spravovat doplňky..To ozubené kolečko vpravo nahoře..:)

doplněno 11.12.11 13:13:

...výchozího poskytovatele hledání...:)

jak vrátit zpět google vyhledávač #3

bena*
hodnocení

0x

Koukám, že používáte starou verzi Internet Exploreru. Zaktualizujte si jej, prosím.

Internet explorer 9 ke stažení zde: windows.microsoft.com/...

stribrnak*
hodnocení

děkuji,jdu an to,mě se hlavně jedná o to,abych měl na horní liště jen google a normálně mohl mít seznam jako domovskou,nějak mi to nejde seřadit

stribrnak*
hodnocení

Beno vy jste mi dal,9jsem nainstaloval a hle pod šipkou vpravo na stránce,kde jsem měl všechny oblíbené odkazy,nemám nic

bena*

Klikněte pravým myšítkem jak jsou záložky a vyberte Panel oblíbené položky nebo Odkazy a mělo by to být v pořádku.

Ono, IE9 je mnohem rychlejší a bezpečnější, než starší IE8.Vizte zde: windows.microsoft.com/...

stribrnak*
hodnocení

supr mám,hurá

alek

Jak se pozná, jakou mám verzi prohlížete Internet Exploreru? Jestli starou, nebo novou? Dík!

ahasver4*

... Na mém obrázku je IE 9..:)

doplněno 11.12.11 13:52:

Na Vašem IE 8...

alek

Děkuji OK.

jabraka*
hodnocení

0x

Stříbro,

Nainstaluj si prohlížeč Googlechrome a zbavíš se spousty problémů a podstatně zrychlíš a zkvalitníš vyhledávání.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]