Nejste přihlášen/a.
prosím o radu jak vrátit zpět google vyhledávač,dříve jsem jej měl jak ukazuje šipka na obrázku,ted jej mám v malém provedení v pravo,nevím jak to dát zpět,
děkuji za pomoc
Koukám, že používáte starou verzi Internet Exploreru. Zaktualizujte si jej, prosím.
Internet explorer 9 ke stažení zde: windows.microsoft.com/...
děkuji,jdu an to,mě se hlavně jedná o to,abych měl na horní liště jen google a normálně mohl mít seznam jako domovskou,nějak mi to nejde seřadit
Beno vy jste mi dal,9jsem nainstaloval a hle pod šipkou vpravo na stránce,kde jsem měl všechny oblíbené odkazy,nemám nic
Klikněte pravým myšítkem jak jsou záložky a vyberte Panel oblíbené položky nebo Odkazy a mělo by to být v pořádku.
Ono, IE9 je mnohem rychlejší a bezpečnější, než starší IE8.Vizte zde: windows.microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.