Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modem ADSL 2 + pro o2 internet

Od: luke27 odpovědí: 3 změna:

Dobré den,

potřeboval bych poradit s výběrem nového zařízení pro svůj internet od o2 (ADSL optimal 8 MB), odešel mi původné od o2 a již není v záruce. Využívat budu převážně WIFI. Byl mi nabídnut Zyxel 660HN-T3A, nějaké zkušenosti? Můžete mi něco doporučit vy, jako spotřebitelé do cca 1 500 kč, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

My máme po přechodu na VDSL tento o2.cz/... a zatím spokojenost. Sice je o 500,- dražší než uvádíte ale je v pohodě. WiFi to umí ale netrčí z toho nikde anténa:) a prostě máme ho zatím půl roku, jede i na používání O2 TV a zatím v pohodě...

Tenhle Comtrend mám taky. Spokojenost, jen proti routeru Huawei EchoLife HG520i který jsem měl předtím má WiFi podstatně slabší signál.

jarahosek*

Tak to vidíte, já to měl přesně naopak. Když jsem u nás v paneláku vlezl do kuchyně, tak Huawei tam sotva dosáhnul, teď bez problému:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]