Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plošinka u Notebooku!

Od: latentni odpovědí: 2 změna:

Dobrou půlnoc! Dá se nějak vypnout ta plošinka u notebooku, která nám nahrazuje činnost myši normálně u počítače? Tedy tak, že kdybych ji stiskla nebo se jí jen dotkla, byla by bez reakce? Netuším, jestli to pomůže, ale mám: ProBook 4525s. Snad jsem Vám tady nenapsala hovadinu. :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x
Žádná hovadina...:)Třeba to najdete tady... touchpad.cz/... 11.12.11 01:03: A jde to snad i tak,že touchpad se automaticky odpojí,když se připojí myš do USB...doplněno 11.12.11 01:04: Jo a dobrou popůlnoc...:)doplněno 11.12.11 01:29: Ale určitě to smysl dá!:)Jestli máte v pravo dole ikonu touchpadu,plošinky,tak po kliknutí na ní by se měl otevřít panel,kde by se to mělo dát vypnout...Mě se tam ale objevila až po nainstalování aktualizace.Tak ať se zadaří!:)doplněno 11.12.11 09:06: A pokud by Vám něco chybělo,tady je o tom vašem strojčeku všechno...:)Středisko podpory pro zákazníky HPdoplněno 11.12.11 22:25: Ten malinký odkaz se tam skopíroval omylem,pokud bude třeba,tak přes ten velký...:)
latentni
hodnocení

Za link té stránky vám patří velké díky, snad to nějak přeluštím, hlavně aby mi to dávalo smysl, což není moc pravěpodobné. :D Jinak, touchpad ( netušila jsem, že se ta plošinka takhle nazývá! ) se mi po zapnutí myši sám od sebe neodpojil, asi to bude jen někde. :( Taky dobrou, už taky popůlnoc! :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]