Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí vstup pro mikrofon

Od: janulka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, koupila jsem PC, paní píše že je v něm vstup pro mikrofon, ale není to pravda nebo aspon ho tam nikde nevidím, je možné, že tam vůbec není? Díky to je on aukro.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pawlikcz*
hodnocení

0x

Dobrý den,

vstup na mikrofon jsem vyznačil na obrázku níže:

Chybí vstup pro mikrofon
janulka*
hodnocení

No a já tam právě ten růžovej nemám, mám tam jen ten modrej a zelenej i přesto že paní píše že tam vstup je..

ladinpraha*

Asi jsi dala špatný odkaz.

doplněno 10.12.11 22:11:

Koupila jsi PC nebo zvukovku?

janulka*
hodnocení

Ježiš omlouvám se špatně jsem to skopírovala, tady je to správně aukro.cz/...

ladinpraha*

Vstup pro mikrofon máš vpředu vlevo: mikrofon - sluchátka - USB - USB.

janulka*
hodnocení

no ale já mám v pc nainstalovanou zvukovou kartu, která normálně funguje, ale když zapojím mikrofon, tak to nefunguje a nic nejde slyšet a v PC nabídce není mikrofon jako by ani nebyl nainstalovaný.

ladinpraha*

Máš ho zapnutý a nastavený?

Chybí vstup pro mikrofon #2
janulka*
hodnocení

Ten počítač, ale vůbec neví že ten mikrofon má a ve správce hardware pc neukazuje žádnou chybu takže je vše nainstalované a přitom o mikrofonu ani neví..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]