Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze pracovat s fotkami

Od: tanjapitrsnova odpovědí: 9 změna:

Co je špatně, když mi nejdou natahnout fotky do programu, ve kterém chci vytvořit fotokalendář na netu. Je to fotostar, fotolab apod. Program se otevře a funguje do doby, než chci přidat fotky. To sešedne a nepracuje. Chybí mi nějaký prográmek? Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Já se mohu jen domnívat,že tam natahujete fota ve formátu,který ten program nepřijme.Někde tam určitě bude,jaký formát vyhovuje.Většinou je to JPG ale nutno jaké přesně program žádá.Fotky se dají na požadovaný formát změnit.Třeba.. stahuj.centrum.cz/...

doplněno 10.12.11 21:11:

Ale umí to i Microsoft Office Picture manager...třeba..

doplněno 10.12.11 21:26:

Dobrá a někde se před tím vkládáním neuvádí zda je to vyhovující formát?Já to zkusím,dám vědět jak to dopadlo..

doplněno 10.12.11 21:38:

Já našel jen nějakou fotoknihu a to chce stáhnout nějaký prog.Kalendář on line jsem nenašel...

doplněno 10.12.11 22:00:

I tady to chce stáhnout program a tak daleko nejdu...omlouvám se,moje schopnost experimentovat je omezená...

tanjapitrsnova
hodnocení

Ne na nic se to neptá, je to program pro troubelíny, fotky se tam jen natahují myší. A já už jsem to někdy před rokem dělala a bez problémů, až teď je tam nějakej zádrhel...

tanjapitrsnova
hodnocení

Je to na fotostar.cz a je jedno, jestli chci vytvořit fotokalendář nebo třeba blahopřání. Zkrátka když dojde na vkládání fotek, šedá barva a napracuje... Musím ukončit aplikaci.

tanjapitrsnova
hodnocení

Fotky jsou jpg...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Program CEWE? A pracuješ s ním on-line nebo of-line? Tam bych hledal problém.

tanjapitrsnova
hodnocení

Ano, CEWE. A snažím se o práci on-line...

ladinpraha*

Co rychlost připojení? Může se stát, že po vložení fotek se zdá, že se program zasekl, ale fotky jsou dost velké a někdy trvá dost dlouho, než se načtou. Zvláště jestli je tam dáváš neupravené (nezmenšené).

stribrnak*
hodnocení

0x

zkus orázky předělat do JPG a pakto snad půjde

formatoz.com/...

tanjapitrsnova
hodnocení

Fotky jsou v jpg...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]