Nejste přihlášen/a.
Ahoj, aktualizoval jsem zkušební verzi avast na dvacet dnů,a le ted jsem si to rozmyslel a chci zas tu free verzi. Jak mám přejít?
Osobně bych ho odinstaloval a pak znovu tu free verzi.Pozor,je lepší zlikvidovat ho jejich nástrojem.Avast chce po odinstalaci restart.Pak projet CCleanrem,vyčistí zbytky... slunecnice.cz/...
Na ten Avast.. avast.com/...
Zřejmě jste si nainstaloval avast! Free, přišla nabídka zkusit Internet Security na 20 dní zadara, tak jste to využil a teď 20 dnů uteklo.
Jak přejít na avast! Free je jednoduché, stačí otevřít avast!, kliknout na Údržba a zvolit Předplatné (nebo registrace či taknějak) a tam vybrat Přejít zpět na avast! Free.
Pokud tam nic nebude, tak buď přes ovládací panel Přidat nebo odebrat programy (ve Vistě a 7 Programy a funkce) avast! odinstalovat nebo použít odinstalační pomůcku: avast.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.