Nejste přihlášen/a.
Do našeho paneláku se zavedl optický kabel kterým se bude nově přenášet internet a kabelová tv - mám dotaz co se týká netu -kabel k počítači mám zabetonovaný v podlaze - přes ten už to asi nepůjde - optický musí vést až k počítači? Nyní se se švagrem který bydlí vedle dělíme o jednu přípojku dva - přes switch jde to takto vyřešit i v případě opt. kabelu?Moc děkuji za odpověd
Šindelář
Dobrý den, sám mám nyní optické připojení a nemůžu si to vynachválit... Ale zpět k dotazu, takže optický kabel vést do počítače nemusí já to mám vedená tak, že mám z přípojky veden jeden kabel s koncovkami RJ-45 do Switche a ze Switche do routeru a pak do televize, jelikož k tomu mám i kabelovou tv. Doufám, že dotaz, alespoň trochu pomohl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.