Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router - nastavení WAN

Od: aloisb® odpovědí: 1 změna:

Mám router TP Link TD -W8961NB a připojení ADSL. Když spustím Quick Installatio Guide, tak mi to nakonec ohlásí chybu 20 - mám zkontrolovat nastavení WAN. Bohužel to nemohu nikde najít a nevím, co a jak má být nastaveno.

K Internetu se nyní mohu připojit jedině tak, že ve Windows zvolím kartu připojení k Internetu, širokopásmové připojení, zadám heslo o2 a pak to jde. Toto však musím dělat při každém novém startu PC.

WI-FI síť funguje, signál je dobrý, notebook se připojí, ale Internet nejde! Prosím o radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tak se může tato otázka už vymazat. Zavolal jsem na technickou pomoc O2 ( 800 123 456 ) a tam mi poradili, jak router zkonfigurovat a Internet už jde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]