Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta

Od: jarine* odpovědí: 5 změna:

Ještě třetí dotaz*smich*

Nejde mi odesílat mail na tiscali. Vrácí se mi jako nedoručená s tím, že : předávání pošty na tiscali.cz není dovoleno.

Díky moc za odpovědi*srdce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman*
hodnocení

0x
odkud posíláš?
roman*
z jakýho připojení?

laden*
hodnocení

0x
jestli mas učet i mail vytvořenej na tiscali tak je to pravděpodobně tím že jsi si vytvořil připojení přes tiscali.když chces odesílat poštu přes tiscali tak musíš být připojen přes tiscali.jestlli že jsi zmenil typ připojení tak musíš dát jako smtp server jiného poskytovatele emailových schránek např SMTP.SEZNAM.CZ

michlu
hodnocení

0x

A jeste takova skromna zkusenost, pokud ses na tiscali prihlasil pres web rozhrani a neodhlasil se, tak te to nenecha hned prihlasit.

Jejich interni system to eviduje a brani tak nekolikanasobnemu prihlaseni k uctu

jarine*
Problém s pošta na tiscali se vyřešil! Opravdu jsem měla v mailové adrese chybu a to místo tiscali, tiskali *smich*.Děkuji všem za snahu pomoci!Samozřejmě, že už to funguje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]