Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
chtěla jsem Vás poprosit o pomoc při odstranění chyby 8004210B
Co se děje: ještě asi před 2 dny Outlook fungoval v pořádku, ale teď se při odeslání zprávy zpráva dostane do složky "pošta k odeslání" a opětovně se odesílá, dokud se nebjeví chybová hláška. Problém je v tom, že zpráva se bezprostředně odešle, ale adresát ji potom má ve svých přijatých zprávách asi 300x, já nikoliv, mně to indikuje pořád "pošta k odeslání". S outlookem jsem nic nedělala, nijak ho neupravovala, je jednoduše bez mých zásahů. Napadlo mě obrátit se na poskytovaltele, ale musím nejdřív vyločit vlastní přičinění.
díky za rady
St.
Chyba 0x8004210B: Podpora Microsoft: "Úkol – odesílání ohlásil chybu (0x8004210B): Časový limit operace vypršel při čekání na odezvu z odesílajícího serveru
Úkol – odesílání ohlásil chybu (0x8004210B): Časový limit operace vypršel při čekání na odezvu z odesílajícího serveru
(SMTP)."
U koho mas to emailove konto, na ktere se pripojujes?
Microsoft radi kontaktovat poskytovatele SMTP serveru a jestli neni chyba (podle me je chyba u nej!), pak smazat a pak zase vytvorit Ucet v Outlooku, ktery pouziva ten SMTP, na ktery se nejde spravne pripojit.
Evidentne se na server SMTP jde pripojit, ale komunikace nefunguje spravne, protoze OUtlook nevi, ze ten SMTP uz zpravu prijal a odeslal dale a proto ji Outlook predava k odeslani znova a ve vysledku dojde mnohokrat (je videt, ze Outlook to zkusil 300x a presto nedostal od SMTP serveru potvrzeni o prijeti zpravy )
Nevim, kdo je Nelife. Zkusim se po tom podivat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.