Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook - chyba 8004210B

Od: stanavaf® odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem,

chtěla jsem Vás poprosit o pomoc při odstranění chyby 8004210B

Co se děje: ještě asi před 2 dny Outlook fungoval v pořádku, ale teď se při odeslání zprávy zpráva dostane do složky "pošta k odeslání" a opětovně se odesílá, dokud se nebjeví chybová hláška. Problém je v tom, že zpráva se bezprostředně odešle, ale adresát ji potom má ve svých přijatých zprávách asi 300x, já nikoliv, mně to indikuje pořád "pošta k odeslání". S outlookem jsem nic nedělala, nijak ho neupravovala, je jednoduše bez mých zásahů. Napadlo mě obrátit se na poskytovaltele, ale musím nejdřív vyločit vlastní přičinění.

díky za rady

St.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

Chyba 0x8004210B: Podpora Microsoft: "Úkol – odesílání ohlásil chybu (0x8004210B): Časový limit operace vypršel při čekání na odezvu z odesílajícího serveru
Úkol – odesílání ohlásil chybu (0x8004210B): Časový limit operace vypršel při čekání na odezvu z odesílajícího serveru
(SMTP).
"

U koho mas to emailove konto, na ktere se pripojujes?

luke237
Zatracene, vlozilo se mi to tam 2x :( *zed* *cert*

luke237
hodnocení

0x
Jak verze Outlook to je? (Menu → Napoveda → O programu)
hodnocení

Verze 2007

POP3 seznam ; SMTP Nelife

luke237

Microsoft radi kontaktovat poskytovatele SMTP serveru a jestli neni chyba (podle me je chyba u nej!), pak smazat a pak zase vytvorit Ucet v Outlooku, ktery pouziva ten SMTP, na ktery se nejde spravne pripojit.

Evidentne se na server SMTP jde pripojit, ale komunikace nefunguje spravne, protoze OUtlook nevi, ze ten SMTP uz zpravu prijal a odeslal dale a proto ji Outlook predava k odeslani znova a ve vysledku dojde mnohokrat (je videt, ze Outlook to zkusil 300x a presto nedostal od SMTP serveru potvrzeni o prijeti zpravy :( )

Nevim, kdo je Nelife. Zkusim se po tom podivat.

luke237
Zkus se podivat, jak mas nastavene parametry toho uctu, hlavne pro Odesilanou postu (SMTP, Odchozi postovni server, ... nebo jak se to v tom Outlooku v te dane verzi jmenuje). Jestli mas Overovane pripojeni, Sifrovane pripojeni (SSL), spravne porty, ve verzi 2007 jde pry i zvolit volby "Auto"(viz odpoved od Diane). Zavolej si na podporu Nelife, jake parametry spojeni doporucuji a jestli s tim nahodou neco nedelali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]