Ahoj lidi nevím jestli jsem se vloudil do té správné podrubriky ale doufám že jo ,mám tenhle problém.Připojil jsem k PC televizi je 107 LG plazma ,grafiku mam GForce 6600 nastavil jsem ji jako klon vše se mě zobrazuje ,mám v ní i nastavené přehrání videa na prim.v okně přehrávač a na druhem monitoru tj.televizi na celé ploše ,ted ten problém dvě stejné filmové složky samozřejmě jiné filmy jeden se mě na televizi přehraje normálně ,když dám přehrát druhý tak mě televize vypne obraz(zvuk ale jde )a napíše že není signál,zkusil jsem několik přehrávaču i vyměnit kodeky ,znova jsem nastavil grafiku a NIC už jsem s toho jelen ,přitom většinu jinych formátu jako AVI WMV,aj to přehraje nevite čím to muže byt psal jsem i jinam ale nikdo se skoro neozval tak doufám že je tady nějaký koumák,jo ještě když to mam nastavené jak jsem popsal tak po ukončení schrink i některé přehrávače mě vypnou plochu monitoru sice jen na sekundu sčerná a hned naskočí ale když změním v grafice přehrávaní videa jen na monitor tak tenhle problém zmizí ,nechapu co ma shrink společnéhos přehráním filmu ,playery bych chápal ale zase to udělají jen některé .Tak dík za přečtení a doufám že mě někdo poradí .ps.(hry se mě zobrazují normálně,i film když vložím na dvd.)Zatím ahoj.janek
A ty filmy které přehráváš jsou v jakém formátu? resp. je mezi nimi nějaký rozdíl?
janek*
Je to normální formát VTS klasická složka pro dvd jedíný rozdíl co mezi těma složkama je že jedna má pod složku AUDIO a druhá né ale zvuk mě jde v obou případech a já neoznačuju přímo složku ale aby to přehrálo musím označit přímo VTS 01 1 DVD film jinak mě třeba wmp i mp napíše že nerozezná příponu a nepřehraje to vůbec ,tak nevím kdyby byl mezi nima rozdíl tak to pochopím ale takhle ,a nebo je to tím že jeden je stáhlý s iternetu (to je ten co nejede) a druhý už z kopie dvd ale to snad vliv nemuže mít nebo jo zas až tolik do hloubky tomu nerozumím ale myslím že né,zkusím ted předělat to jedno aby tam mělo i audio ale moc tomu něvěřím ,dík že jsi odepsal možná tě ještě něco napadne ahoj JANEK.
Takže složku AUDIO_TS tam doplň, i když bude prázdná. Ten film, co ti nejde přehrát, vypal na DVD-RW jako Video-DVD a zkus přehrát na normálním stolním DVD přehrávači nebo alespoň v PC. Je totiž možné, že je nějaká část poškozena a proto to nejede.
janek*
Tu složku jsem doplnil a nepomohlo to ,dokonce jsem zkusil jiný film nahrát pc už ze složkou Audio TS a taky nejede ,prostě některý jde přehrát a některý ne já už fakt nevím když vložím normlní dvd¨do pc a dám přehrát tak to hraje i na televizi ale ne ten co mam i v pc ten nejede ani v tv,je divné že ten film který jsem ti popisoval že jde přehrát tak nejde přehrát pokud označím všechny dvd soubory ale když označím jen dvd film soubor tak to jede podle mě tam bude někde zrada v pod souborech které TV nedokáže rozeznat na některých dvd jsou na některých ne záleží asi na spracování protože zvuk jede,tak nevím no mám o zábavu postaráno né že bych potřeboval přehrát filmy na tv přes pc ale když to mám tak jsem to chtěl vyzkoušet a když mě to nejde tak budu do toho tak dlouho strkat nos dokud na něco nenarazím sice nejsem nějaký odborník ale aspoň se něco naučím což se snažím už rok jestli tě ještě něco napadá tak klidně napiš víc hlav víc ví a víc se naučí zatím ahoj Janek.
No jak jsem již psal, doplň tam ten chybějící adresář a vypal film na DVD a zkus přehrát z DVD.
janek*
Takže jsem to nechal vypálit DVDclone které vytvořilo audio ts ,televize zase nic ,nero to přehrálo v kompu ,na dvd přehrávači to jede normálně ale WMPlayer to nepřehraje pokud neoznačím jen dvd film-soubor ale televize vubec nemuže tam něco chybět nějaka podpora toho přehrávání že ten WMP kolikrat hlásí že nepodporuje BUP ma to vlastně přehrat nebo ne ja si myslim že ne to jsou informační soubory nebo ne,a neděla to jen WMP ja jen kdyby jsi řekl ad zkusim jiný tak nevím jdu opět koumat ahoj.
janek*
Takže píšu zase a na tohle snad už zavolam haryho potterazajel jsem do grafiky a nastavil spět přehrání videa jen v okně přehrávače takže ne na celou obrazovku v tv ale jen v pc.Zkusil jsem zase přehrát ty rozdílne filmy a světe zboř se hraje to i v televizi ale jen na WMPostatní přehrávače hrajou jen na Pc,ty filmy se sice zobrazí jen v přehrávači ale i na tv v přehrávači ale oba filmy jedou ale pro změnu nepřehraje mě to v přehrávači na tv ostatní video jako AV,DVIX a podobně tak jsem normálně z toho na doktora věřím tomu že tam bude jen nějaké potvrzení a Já na to nemužu přijít a nebo to vymyslel kretén který to nedomyslel co ty na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.