Nejste přihlášen/a.
Prosím vás poradte mi nákej dobrej program,na úpravu fotek,na Windows 7,kde jse dá třeba do fotky v kládat náky obrázky,nebo klipárty,a hlavně aby jse dalo do fotky v ůpravách třeba malovat.HLAVNĚ MALOVAT,Předem vám děkuji za rady.
Dobrý je ... slunecnice.cz/...
doplněno 10.12.11 10:06:Nebo vyberte tady... playgate.cz/...
doplněno 10.12.11 10:55: Ještě dodám,nic proti Ashampoo ale kdysi jsem si od nich něco nainstaloval a od té doby mám dojem,podle počtu mailů nabízejících jejich produkty,že se do mě zamilovali...
Já vím desiZdravím!Jen jsem tím chtěl říct,že Ashampáci jsou v tomhle vytrvalý.Pak jsem jim to utnul...
Zde najdete 5 plných verzí softwaru zdarma od Ashampaa: tricks-collections.com/... a spoustu plného softwaru zdarma na tricks-collections.com. Většinou jsou to promo akce.
Jiný softwrae, který můžu doporučit, je třeba IrfanView nebo GIMP či Photofiltre.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.