Nejste přihlášen/a.
Z orig. DVD jsem nainstaloval Steam, tam zadal kód - a stáhl celou(!) hru přes něj z netu. K čemu mám orig. DVD? Je v tom rozdíl jen to, že nemám lokalizovanou češtinu? Na 1. DVD je "pod .exe" jen ten Steam. Díky za vysvětlení.
Některé steam verze her neobsahuji češtinu jelikož na ní nemají licenci. Češtiny do her většinou dělají distributoři her např. Cenega a rozhodně nedá společnosti Valve svojí vlastní češtinu, došla by o zákazníky kteří by od ní koupili počeštěnou verzi. Dá se to samozřejmě obejít stažením češtiny na steam verzi ale samozřejmě tím porušujete licenční dohodu. Záleží již pak na vás.
No, šlo mi spíš o to, že mám 2 orig. CD z obchodu, ale "nanic", když jsem hru stáhl ze Steamu. Na CDčkách jsem prostě nenašel instalační složku .exe k samotné hře - jen ten Steam. Angličtina mi nevadí. Jinak díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.