Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Call of Duty

Od: perikles* odpovědí: 3 změna:

Z orig. DVD jsem nainstaloval Steam, tam zadal kód - a stáhl celou(!) hru přes něj z netu. K čemu mám orig. DVD? Je v tom rozdíl jen to, že nemám lokalizovanou češtinu? Na 1. DVD je "pod .exe" jen ten Steam. Díky za vysvětlení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Některé steam verze her neobsahuji češtinu jelikož na ní nemají licenci. Češtiny do her většinou dělají distributoři her např. Cenega a rozhodně nedá společnosti Valve svojí vlastní češtinu, došla by o zákazníky kteří by od ní koupili počeštěnou verzi. Dá se to samozřejmě obejít stažením češtiny na steam verzi ale samozřejmě tím porušujete licenční dohodu. Záleží již pak na vás.

perikles*
hodnocení

No, šlo mi spíš o to, že mám 2 orig. CD z obchodu, ale "nanic", když jsem hru stáhl ze Steamu. Na CDčkách jsem prostě nenašel instalační složku .exe k samotné hře - jen ten Steam. Angličtina mi nevadí. Jinak díky.

greenbull*
Steam musíte instalovat v každém případě ale hrát můžete i offline. Pokud máte nainstalovaný steam, tak do příkazové řádky napíšete něco v tomhle smyslu "C:Program FilesSteamSteam.exe" -install E:" písmeno je jednotka u káždeho se může lišit, pak se hra začne instalovat s dvd. Ale popravdě já jsem řešil podobný problem před pár roky kdy jsem si koupil Orange Box a nakonec jsem u steamu zůstal, asi to tak dělají schválně aby měli více zákazníků. I když nejsem moc velký hráč tak jsem zatim nakoupil kolem 50 her vždy je tam nějaká super akce a to doslova za pár korun.Na konec asi jak říkáte CD je vám na nic a akorát se na ně práší. To je výhoda Steamu, žádné krabice, vše se aktualizuje a pokud možno i funguje :) Nějak sem se rozepsal :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]