Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Legální kod na XP Prof. bez instal. CD na HP

Od: janulka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, koupila jsem starší PC, značka HP kde psali že má legální systém s instalačním CD, jenže přišel bez toho cd a už se mi nidko neozývá:( Zkoušela jsem to nainstalovat na profiky co mám doma, ale nevzalo mi to ten kod.. Tak už nevím kde bych mohla ty windosy sehnat, aby mi to ten kod k tomu vzalo, ten kod je vytistenej na tom pc, takže ten by měl být snad správný, neporadil by mi někdo? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

google.cz/...

Zkuste...

doplněno 09.12.11 23:16:

Mělo by Vás to dostat sem...

doplněno 09.12.11 23:17:

Teda teď si uvědomuju,že to asi nebude ono...Pokusím se o opravu...

doplněno 09.12.11 23:26:

Tak si sypu popel na hlavu a omlouvám se.Tohle není to co potřebujete.

doplněno 10.12.11 01:04:

A to jsem si ještě k tomu neuvědomil,že to asi legálně nejde stáhnout.A já si myslel,že na stránkách mrkví to bude...:)Aj to mě zase nějakej syslík seřve...:)A právem...

Legální kod na XP Prof. bez instal. CD na HP
janulka*
hodnocení

v pořádku, nevadí :) třeba ještě někdo bude vědět...

dolis72*
hodnocení

0x

ten kod vůbec nemusí být pravý...štítky se běžně prodávají

bena*
hodnocení

0x

Jeslti píšete, že je tam nějaký štítek nalepený s klíčem, tak by měl být systém legální, ale když píšete, ž to kód nebere, tak nevím. Raději bych ověřil jeho pravost.Ověřit pravost nainstalovaného můžete zde: microsoft.com/... Běžný instalační disk Windows XP Pro najdete zde: uloz.to/... (musíte ale použít klíč, který je uvedený na štítku, který je nalepen na bedně počítače)
Odkaz otevřte v Internet Exploreru 8. Bude-li systém nelegální, počítač bych zkusil nějak reklamovat a žádat určivou slevu /systém Windows XP Pro má dnes hodnotu zhruba 1500,-/ nebo do toho zapojit Policii ČR.

No a místo nelegálních Windows si můžete buď Windows koupit nebo si zdarma stáhnout některou z linuxových distribucí, třeba Lubuntu nebo Xubuntu. Více na www.linux.cz nebo www.lubuntu.cz nebo www.xubuntu.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]