Nejste přihlášen/a.
Dobrý, den Dnes 9.12.2011 okolo 7 hodiny jsem odinstaloval mou grafiku konkrétně typ Intel(R) Extreme Graphics Driver 2. Problém je v tom , že nikde nemůžu najít instalaci této grafiky. Jestli by někdo věděl ,kde přesně stáhnout tuto grafiku tak mi dejte vědět. Byl jsem i na stránkách Intelu a když jsem to nainstaloval tak mi to hlásilo chybu , že to nějak nefunguje se systémem či co. Jesti byste teda byl někdo hodný a pomohl mi byl bych moc rád. Omlouvám se za chyby v textu.
Bohužel . Nefunguje to vždycky mi to napíše ,že nelze se vrátit do toho určitého data co jsem zvolil. a Když už mě to tam jednou hodilo tak mi to při spouštění Windowsu psalo na monitoru Mimo rozsah. Takže já už fakt nevím co s touhle kalkulačkou mám dál dělat kdyby ještě někdo měl nějaký nápad tak hned sem s ním
Mohl by jste sem napsat jakou máte základní desku?Když tak ji najdete tímto... slunecnice.cz/...
doplněno 10.12.11 09:37:Zkuste si na tu desku stáhnout ovladače ze stránek výrobce třeba z jiného PC.Jaký máte OS?.Nechci radit reinstal,většinou až jako poslední řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.