Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější připojení k internetu

Od: kukurice* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

potřebuju poradit jaký internet - co nejlevnější!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A preferuješ Internet přes kabelovou televizi, ADSL, WiFi, vytáčený či mobilní? Záleží ti na rychlosti připojení nebo na objemu přenesených dat?
kukurice*
hodnocení

Jsem uplný začátečník,tak že preferuji vše a nic :().Rychlost - asi vyší a na datech mi moc nezáleží...

mireczek*
hodnocení

0x
Záleží také na tom, jaké jsou v daném místě možnosti připojení (typ, poskytovatelé atd.), to většinou výběr zúží. Obecně nejvýhodněji vychází většinou připojení přes kabelovou televizi, ale dostupnost je nejmenší. *klik*
kukurice*
hodnocení

Jsem z Kolína...

v Kolíně máte určite kabelovku... takové připojení vychází nejlevněji vs. rychlost. Pokud nebude 500,- mesicne moc, zajimej se o tuto variantu.

U:FON za 200,- mesicne bude jen na sledovani www stran s trpelivosti cca 15-20sec na jednu stranu. Zalezi na tobe ;)

hodnocení

0x
Podle mě jsou nejlevnější různé komunitní wifi sítě, mají většinou velkou rychlost, žádný fup, horší je to s jejich hledáním, páč komeršní wifi mají často krutý fup. Hned za ně bych dal asi kabelovku,ale s tou nemam moc dobré zkušenosti. ADSL je sice malinko dražší pokud chci vyšší rychlost (pomalejší jsou za cenu wifi) ale zase mnohem kvalitnější.
Koukni sem: internetprovsechny.cz/... , kabelovku si zjištíš podle toho co má soused a adsl je třeba www.dsl.cz
kukurice*
hodnocení

Je to ho nějak moc najednou*zed*
No snažil jsem se tam vtěsnat vše důležité *smich*
jednoduše řečeno...urči si co od netu očekáváš, kolik do toho chceš vrazit,jakou rychlost (menší cena a vyšší rychlost vylučuje ADSL), dále jak kvalitní- wifi nejsou tak stabilní, mají výkyvy rychlosti a sem tam nektere padaji uplne v tomhle smeru nemaj na kabel,ale zase kdyz bezi a je to nejaka komunitni sit (je to spolecenstvo lidi co ji provozuji) tak maji vyssi rychlosti za minimalni cenu, cili ve tvem pripade pokud kousnes vypadek tak koukni na wifi...
kukurice*
hodnocení

A co ten UFOUN?
Ufon zatim teprve pokrývá ČR, takže dostupnost nic moc, má strašně malé limity a pouze hnusný usb modem, připomíná mi to leda xG internet od O2 či T-mobile...to tu nikdo nezmínil *smich*
kukurice*
hodnocení

nejspíš se rozhodnu pro wifi,takže co mám udělat a kde vybrat to nej...

Koukni o pár řádek nahoru a najdeš odkaz. Tam si najdeš podle oblasti poskytovatele a jednoduše to zkoukni podle nabídky a obvolej zda neni nějaká změna, zda je tam opravdu pokrytí atd

zwiki*
hodnocení

0x
dobrý den,dej do vyhledávače slovo WI-FI a najde ti to stránky v každěm kraji-dáš Kolínský okres . Já jsem z Kolínského okresu a mám WI-FI za 280 kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]