Záleží také na tom, jaké jsou v daném místě možnosti připojení (typ, poskytovatelé atd.), to většinou výběr zúží. Obecně nejvýhodněji vychází většinou připojení přes kabelovou televizi, ale dostupnost je nejmenší.
Podle mě jsou nejlevnější různé komunitní wifi sítě, mají většinou velkou rychlost, žádný fup, horší je to s jejich hledáním, páč komeršní wifi mají často krutý fup. Hned za ně bych dal asi kabelovku,ale s tou nemam moc dobré zkušenosti. ADSL je sice malinko dražší pokud chci vyšší rychlost (pomalejší jsou za cenu wifi) ale zase mnohem kvalitnější. Koukni sem: internetprovsechny.cz/... , kabelovku si zjištíš podle toho co má soused a adsl je třeba www.dsl.cz
No snažil jsem se tam vtěsnat vše důležité jednoduše řečeno...urči si co od netu očekáváš, kolik do toho chceš vrazit,jakou rychlost (menší cena a vyšší rychlost vylučuje ADSL), dále jak kvalitní- wifi nejsou tak stabilní, mají výkyvy rychlosti a sem tam nektere padaji uplne v tomhle smeru nemaj na kabel,ale zase kdyz bezi a je to nejaka komunitni sit (je to spolecenstvo lidi co ji provozuji) tak maji vyssi rychlosti za minimalni cenu, cili ve tvem pripade pokud kousnes vypadek tak koukni na wifi...
Ufon zatim teprve pokrývá ČR, takže dostupnost nic moc, má strašně malé limity a pouze hnusný usb modem, připomíná mi to leda xG internet od O2 či T-mobile...to tu nikdo nezmínil
kukurice*
nejspíš se rozhodnu pro wifi,takže co mám udělat a kde vybrat to nej...
Koukni o pár řádek nahoru a najdeš odkaz. Tam si najdeš podle oblasti poskytovatele a jednoduše to zkoukni podle nabídky a obvolej zda neni nějaká změna, zda je tam opravdu pokrytí atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.