Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Prosím můžete mi pomoci?Ať si stahnu jakykoliv vypalovací program-nainstaluji setup-vse v poradku-objeví se mi ikonka na ploše,ALE JAKMILE JI ROZKLIKNU OBJEVÍ SE MI JEN LOGO PROGRAMU(obrázek-Ashampo burning studio free) a dole ve spodní liště jak je ikona START-TAK TO BLIKNE A NIC VÍC!VŮBEC SE MI TEN PROGRAM NEOTEVŘE!PLS POMOŽTE...Mám WINDOWS 7...DĚKUJI MOC...
Zkuste,prosím,tohle,co to udělá... slunecnice.cz/...
Jestli to bude také dělat...
doplněno 09.12.11 18:32: Podívám se po ní...On ten prog je i česky ale myslím,že ten nejde na widlích 7...kouknu,jestli ji najdu,tak bude tady...
Zkuste tohle a při instalaci nechte zaškrtnutý jen český jazyk.. porse.cz/...
doplněno 09.12.11 18:52:Asi takto by to mělo vypadat..
Prosim,mam to v cestine-moooc dekuji,ale proc mi to nechce nakompilovat hudbu v mp3? Pise mi to jenom ze je to pripravene na vypalovani CD!DEKUJI...
doplněno 09.12.11 20:05:Vzdyt mp3 tam musi vlezt i 200!Mam tam CD-R a normalne jsem na to vypaloval mp3!A ted mi to tam pise ze mam prekrocenou stopaz-po 23 skladbach!Jak je to mozne?
doplněno 09.12.11 20:10:PARDON!OMLOUVAM SE.JA TRDLO JSEM TAM DAVAL CD MISTO DAT...DEKUJI VSE O.K.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.