Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit Avastu

Od: lubosz odpovědí: 7 změna:

Jedná se v případě softw. AVAST o "virus" nebo co je to? Drží se jako štěnice, jak se ho mohu zbavit bez následků.

LZ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Odinstalace je jednoduchá - buď pomocí Ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy (Programy a funkce) nebo pomocí odinstalačního nástoje - avast.com/...

O avastu bych si ani netroufl myslet, že je to vir, protože to je vynikající antivir, který tu s námi je prakticky od roku 1988 a má přes 140 miliónů uživatelů na světě :)

juras1009*
hodnocení

0x

Poradím ti pokuď máš 7dminy tak v levo dole v rohu máš kuličku (start) tam napiš odinstalovat a vyjedou na to klikneš najedeš si na ten AVAST a odintsaluješ,pokuď nepůjde tak si stáhni CLEANER :)

ahasver4*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

A je fuč i s vyčištěním registu..:)

doplněno 09.12.11 15:17:

Tak kde tedy je?Někde musí být vidět,když je to problém...

doplněno 09.12.11 15:17:

Avast chce po odstranění restart...

doplněno 09.12.11 15:33:

Tak to jste ,,odstřelil,,i něco jiného..

doplněno 09.12.11 15:47:

A jestli ještě naběhne ten nouzák,nešlo by spustit Obnovu systému?

lubosz
hodnocení

nemyslim, ze bych sestrelil i neco jineho, kdyz jsem ho nenasel v Programech, ani unist, tak jsem rebootnul do Hirens a rucne smazal adr. v ProgFiles - Alvill - vysledkem bylo, ze Win v norm. rezimu uz nenajely, jeste nabehly v Nouz. Tak jsem zkusil reinstall (pres) a ono to instalaci nedokonci, ale padne to, tak jsem asi v haji... :(

dik za snahu... LZ

lubosz
hodnocení

Mam XP a Avast neni ani v Ovl. pan/Programy, ani Ccleaner ho nevidi a uninst. neni...

bena*

Tak zkuste tu odinstalační utilitku, jak jsem radil nebo avasta zkuste znovu nainstalovat a pak pomocí té odinstalační utilitky odinstalovat.

Odinstalátor v CCleaner je nadstavba Ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy, resp. Programy a funkce.

lubosz
hodnocení

Sestrelil jsem ho rucne (Hiren°s boot) a po restartu Win XP padaji v prechodu do gr. rezimu - zkusil jsem reinstall "pres", ale v momente zahajeni instalace (po zkopirovani files na disk) to padne - restart, takze uz to nepustim ani v nouz. rezimu :(.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odinstalovat avast

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]