Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
získal jsem Trust USB rozbočovač
7 Port USB2 Powered Hub HU-5770Není k němu potřeba žádný ovladač, tak jsem ho tedy jen zapojil, ale po zapojení se mi nic na monitoru neukázalo a ani po zapojení například Mobilního telefonu do toho rozbočovačem také ne.
Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti?
A co byste chtěl, aby se Vám na obrazovce objevilo?
USB rozbočovač je jen USB rozbočovač, nespouští žádnou instalaci ani program. Zkuste do rozbočovače zastrčit usb myš, nebo klávesnici a chvíli počkat, nežli PC rozpozná nové hw zařízení a nainstaluje si ho. U windows7 to může při prohlížení windows update trvat i desítky minut. Jelikož jste ale nenapsal nic o zařízení ani operačním systému, ke kterému jej připojujete (monitor dnes mají už i lednice), tak těžko radit.
Windows XP Professional SP3
Myslím tím, že v manuálu se zobrazuje malé ohlášení o připojení zařízení USB Trust (nebo tak něco). Zkoušel jsem zapojit mobilní telefon, ale nic. Zkusím to s tou myší, jestli bude reagovat.
Bohužel, neúspěch.
Myš se po odpojení z PC USB ozvala, ale při připojení do Trust USB nic. Žádný zvuk a ani nereagovala.
A ve správci zařízení se po připojení toho USB rozbočovače zobrazí?
Start -> spustit -> devmgmt.msc
Případně XPka by měly ve trayi mít ikonku na bezpečné odebrání hw ... je mezi zařízeními tento rozbočovač?
Zdali to zařízení je vůbec v pořádku. Takže jestli jste jej získal stylem "já bych ho vyhodil, nechceš ho?" tak je třeba KO
Zkoušíte jej v notebooku nebo v PC? já kvůli USB portům. Zkoušel jste jiné? V jiném PC to otestovat nemůžete? Abychom rovnou zjistili, zda je problem v rozbočovaci ci v NTB/PC ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.