Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Export fotek z videa?

Od: vlk95® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, po tom co jsem prošel výsledky googlu a mnoho diskuzí se musím zeptat i zde. nenašel jsem odpověď nikde.

Jak extrahovat fotky z videa. Vím že to můžu po jedné screenovat, ale to by bylo na dlouho, Potřeboval bych z videa např.: 10 min Udělat foto každou 1s to by se uscreenoval. neexistuje nějaký program? Jak jednoduše co nějaký snímek uložit? Pravděpodobně každý 30tý snímek aby to bylo co 1s že?

Díky za pomoc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já používám ImageGraber II a naprostá spokojenost -> megaupload.com/...

doplněno 09.12.11 12:16:

Je to FREEWARE samozrejme. Umi udelat nahledy z videa jak do samostatnych souboru, tak i do multisouboru. Vhodne treba na nahledy filmu ...

hodnocení

Díky to je přsně ono. Funguje skvěle a je jednoduchý. Poradí si i s FullHD videem. Proste super.

Moc děkuji.

lui*
hodnocení

1x

Jen popravím. Video v normě PAL má 25 obr za sek.

FULLHD pokud vím 50obr/sek.

30 obr/sek. má fujtajbl formát MP4, pokud vím, tak to vychází z americké NTSC normy.

hodnocení

Tak abych poupravil: Moje tzv.: FullHD kamera má 29,? FPS pouze v režimu 60 FPS má oněch 60 FPS. Nahrává v H.264 AVI Pokud by byly další dotazy na mou kameru, či formát videa ptejte se!

doplněno 11.12.11 17:38:

Jo jinak program za tak super není. Když jsem chtěl 100 obrázků z videa udělao to jen 10. Teď zkouším 99. uvidíme

ahasver4*
hodnocení

0x

obchod.slunecnice.cz/...

obchod.slunecnice.cz/...

obchod.slunecnice.cz/...

obchod.slunecnice.cz/...

Nic z tohoto?

doplněno 09.12.11 11:42:

Pak znám jeden který to umí spolehlivě ale ze své podstaty je ten program hnus,jestli ho budete chtít,tak Vám ho napíši ale jen do Vnitřní pošty.

doplněno 09.12.11 11:44:

Tak zdarma neznám,sorry...:)

doplněno 09.12.11 11:54:

Jestli něco nenajdete tady ale neprocházel jsem to... webdesignbooth.com/...

hodnocení

No myslel jsem spíše zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]