Nejste přihlášen/a.
Na počítači s oper.systémem W7 při stahování programů,hudby nebo filmů z internetu vyskočí po skončení stahování a po závěrečném runing testu hláška,že soubor obsahuje viry a dojde k automatikému vymazání. Přitom na druhém počítači s XP je stejné stahování bez problémů a při otestování antivirem to žádné viry nahlásí. Co je tedy špatně? Díky za radu.
Jsou na obou systémech totožné antiviry?Hledal bych to v nastavení.V jednom,dvou případech bych to ještě pochopil,u programů ale v hudbě nebo filmu jsem se s virem ještě nesetkal...Avast byl kdysi proslulý falešnými poplachy,jestli máte starou verzi,nová už to nedělá...
Mám na obou AVG,tak v tom to asi nebude,ten runing security virus check se objevuje v okně ne antiviru,ale v okně stavu kontroly stahování. Spíše bych to tipoval v nastavení zabezpečení windows nebo exploreru,ale jinak opravdu nevím,kde to hledat.
AVG je samo virus. Ne, ale vážně, já bych ho nikdy nepoužíval. Jistě, placená verze asi bude o něco lepší, ale i tak bych dal přednost free verzi Avastu. A kdybych si chtěl nějaký koupit, volil bych jiný než AVG.
No v rámci testu bych to AVG vypnul,nechal uložit to co hlásí jako napadané a pak projel pcworld.cz/...
Ověříte si jestli AVG nekecá.Já myslím,že jo a bude to někde v jeho nastavení.Já mu nevěřím a nepoužívám ho.Projděte si nastavení u obou,jestli tam nenajdete rozdíl.Exploreru je fuk co stahujete...
doplněno 08.12.11 23:18:Jaké používáte stahovadlo?
doplněno 08.12.11 23:19:Nemohl by jste sem dát screen toho co vám to hlásí?
doplněno 09.12.11 00:15: A ještě dodám,musí to být v antiviru,widle bez něj jsou bezbraný jako dítě,schroustnou všechno...
To je těžké,potřebovali bychom vidět screen té hlášky.Takhle jen věštíme z koule...
Antivir jsem odinstaloval,ale to okno vyskakuje dál. Pravděpodobně to asi určitě bude nějakej ten download manager,ale nevím jak ho zrušit. Ten původní windows manager co si vybavuju vypadal jinak.
Antivir jsem odinstaloval,ale to okno vyskakuje dál. Pravděpodobně to asi určitě bude nějakej ten download manager,ale nevím jak ho zrušit. Ten původní windows manager co si vybavuju vypadal jinak.Ten printscreen se mi nějak nedaří poslat.
...nevím,jak se sem vkládá prtsc,chce to jen obrázky a mě to jde uložit jen do wordu,což zase nebere.Jjedině to mohu poslat mailem,jestli je to možné, a nebo mi poraďte,jak se to sem dá vložit. Díky.
po stisku klavesy se otisk obrazovky ulozi do clipboardu (neboli do schranky) z ktere obrazek vyvolate do jakekoliv aplikace, ktera to podporuje (vsechny graficke) . Takze si napriklad otevrte malovani (Start -> Programy -> Příslušenství -> Malování) a zde jej přes CTRL+V vložte ... obrázek si uložte do dokumentů (formát souboru zvolte JPG nebo PNG) a při psaní příspěvku jen zatrhnete, že chcete vložit obrázek (v dalším kroku) a poté jen dohledáte onen uložený obrázek v dokumentech.
Díky,tak ten stahovací manažer vypadá následovně. Jestli tedy poznáte co to je zač a čím jsem si ho tam natáh,tak by to bylo skvělé. Normálně mi to ale blokuje opravdu stahování čehokoliv.
Tohle?Tak to jednoduše odinstalujte.Ale nějak se mi nezdá,že by prohlížeč upororňoval na to co říkáte..
doplněno 12.12.11 18:19: sry ..přehravač...
Musel jsem si to hodně zvětšít...není to na tom třetím obrázku,bohužel překrytém zanak AVG?Asi bude špatně odinstalovaný.Bylo to AVG v angličtině?Vyčistit... slunecnice.cz/...
Nebo zkusit ještě tohle,co to najde... slunecnice.cz/...
...nejedná se o přehrávač, to je pouze příklad/ukázka toho stahování. Jde o tu spodní lištu žlutou/červenou, která asi neni od stahovače W7. Na to ,abych ji mohl odinstalovat,tak bych musel vědět,kde ji a pod čím hledat, a to právě nevím.
A co to Learn more?
Nebo v exploreru Možnosti internetu, Programy, Spravovat doplňky. Nebo zkusit ze startu spustit explorer bez doplňků, to by v něm pak neměl být vůbec žádný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.