Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší přehrávač PC

Od: juras1009* odpovědí: 9 změna:

Ahoj ahoj chtěl bych se poptat jestli někdo nemá nebo nezná nějakej super přehrávač do PC? na videa

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řekl bych, že u multim. přehrávače je to o nyní už o vkusu. Protože s doinstalovanými kodeky přehraje jakýkoliv vhodný přehrávač všechno (bráno s rezervou). Stáhněte si i nainstalujte pár nejpoužívanějších (KMP , VLC, BSplayer, WMP, ) vyzkoušejte si jejich ovládání a rozhodněte se sám. Zrovna v tomto si myslím, že 100lidí 100chutí.

dolis72*
hodnocení

1x
The KMPlayer: multimediální dokonalost

www.zive.cz/Clank/...

sondaw*

Pro mě jednoznačně KMPlayer, používám ho několik let a zatím se mi nestalo, že by něco nepřehrál. je free, v češtině, skinovatelný a bez problémů

mika26*
hodnocení

1x

ahasver4*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

doplněno 08.12.11 20:01:

Nej...:)

doplněno 08.12.11 20:03:

A druhý nej...:).. porse.cz/...

doplněno 09.12.11 08:50:

Jen přidám,že yakub má pravdu.Je to podle toho co Vám nejlépe bude vyhovovat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

VLC. Ale je tázka, co od něj očekáváš. Pro každého je super něco jiného.

bena*
hodnocení

0x

Podle mého názoru ho v počítači už máte - stačí Windows Media Player 11 /v případě Windows 7 Windows Media Player 12/ jen trošku "naučit novým kouskům". Buď tak, že nainstalujtete balík kodeků K-Lite Mega Codec Pack a nastavíte asociace, aby jendotlivé přípony přehrával Windows Media Player a nebo nainstalovat balík CCCP (což je vlastě ffdshow)+ QuickTime Alternative + Real Alternative a zase nastavit asociace pro Windows Media Player.

Já mám nainstalované K-Lite a opravdu, ve Windows Media Player jsem doposud přehrál vše, a to se mi dostává občas nějaké ty exotiky.

naihonn*

Já tedy používám přehrávač, co je součástí toho K-Lite Mega Codec Packu, ale jinak úplně souhlasím. Opravdu pro doplnění mám i VLC Media Player a není nic, co bych nepřehrál.

lui*
hodnocení

0x

Windows Media Player - Home Cinema.

Pozor to Home Cinema, to odlišuje od klasického Windowsího přehrávače. Nedám na něj dopustit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]