Nejste přihlášen/a.
Ahoj ahoj chtěl bych se poptat jestli někdo nemá nebo nezná nějakej super přehrávač do PC? na videa
Řekl bych, že u multim. přehrávače je to o nyní už o vkusu. Protože s doinstalovanými kodeky přehraje jakýkoliv vhodný přehrávač všechno (bráno s rezervou). Stáhněte si i nainstalujte pár nejpoužívanějších (KMP , VLC, BSplayer, WMP, ) vyzkoušejte si jejich ovládání a rozhodněte se sám. Zrovna v tomto si myslím, že 100lidí 100chutí.
Nej...
A druhý nej..... porse.cz/...
Jen přidám,že yakub má pravdu.Je to podle toho co Vám nejlépe bude vyhovovat.
Podle mého názoru ho v počítači už máte - stačí Windows Media Player 11 /v případě Windows 7 Windows Media Player 12/ jen trošku "naučit novým kouskům". Buď tak, že nainstalujtete balík kodeků K-Lite Mega Codec Pack a nastavíte asociace, aby jendotlivé přípony přehrával Windows Media Player a nebo nainstalovat balík CCCP (což je vlastě ffdshow)+ QuickTime Alternative + Real Alternative a zase nastavit asociace pro Windows Media Player.
Já mám nainstalované K-Lite a opravdu, ve Windows Media Player jsem doposud přehrál vše, a to se mi dostává občas nějaké ty exotiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.